Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
@SoMii Můžu se zeptat, proč hledáš kartářku, když jsi psala, že jsi byla velmi spokojená s paní Diváckou a paní Norisovou? Prosím neber to jako nějaký rýpanec, ale jen čistě ze zvědavosti - stalo se snad něco, kvůli čemu jsi na ně změnila názor?
ne vubec jen proste bych chtela odskouset nejakou další… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoMii Přiznám se, že tohle moc nechápu. Pokud bych narazila na kartářku, s níž bych byla spokojená (já osobně bych byla, kdyby její předpovědi vycházely aspoň z nějakých 80% nebo řekněme v základních a podstatných bodech), což Ty opakovaně píšeš, že se Ti povedlo, pak bych rozhodně neměnila a neměla potřebu zkoušet jiné. Zvlášť, když v této oblasti je strašně moc lidí bez talentu nebo vyložených podvodníků.
Ono fakt stačí sledovat diskuze nejen tu na emiminu, ale na celém internetu. Strašně časté je, že si ty kartářky nebo kartáři na sebe píšou recenze sami nebo se vzájemně očerňují. Někdy to jde poznat docela snadno: stejná IP, „nováček“ v diskuzi, který nikde jinde nepřispívá, podobný styl psaní (tím je pověstný zejména jistý Petr K. z Brna), obvykle stručné a velmi obecné a až podezřele pozitivní hodnocení, avšak žádný nezaměnitelný příběh. Bohužel si ale myslím, že se najdou i lépe rozumem obdaření jedinci, kteří si s vytvářením falešných recenzí dají dostatečnou práci na to, aby ta falešnost nebila do očí.
Upřímně, i tady v této diskuzi mi chybí v recenzích konkrétnější informace a taky určitá „časosběrnost“. Nejlepší recenze jsou ty, kdy tu kartářku někdo hodnotí s delším časovým odstupem, minimálně jednoho roku.
Pokud přesto chceš vyzkoušet někoho nového, doporučila bych tu Marcelu Juříkovou (byla jsem to já, kdo jako anonymní reagoval před pár dny), ale pochopitelně s velkou rezervou, protože já u ní byla teprve před cca půl rokem, takže hodně věcí se ještě splnit ani nemohlo (něco předpovídala až na dva roky dopředu).
K paní Divácké chodila moje kamarádka a její kolegyně z práce. Nevím teda, jak přímo té kamarádce (mám totiž dojem, že ona se tehdy neptala vyloženě na budoucnost, spíš na věci, které se týkaly současnosti; měla nějaké problémy ve vztahu a v rodině), ale její kolegyni toho moc nevyšlo. Například jí paní Divácká předpovídala vztah, který měl začít už loni v listopadu a odchod nepříjemného šéfa z firmy, kde pracuje… No a holka nejenže je stále sama, ale šéf je ve firmě pořád a nikam se nechystá. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak me napadlo treba ty karty rikaji pravdu jen tehdy propoji li se ta kartarka s dotycnym clovekem. No ale dekuji za radu ja tedy uz dal hledat radeji nebudu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SoMii Na tohleto třeba věřím taky. Tím spíš kdybych našla někoho, kdo by se na mě dokázal „napojit“, už bych nehledala jinde. Mně se to teda nepovedlo a už to ani nebudu zkoušet. Pouze jednou v životě se mi stalo, že se splnilo téměř vše, co ta kartářka řekla (a ta jedna věc, co dopadla jinak, byla z mého pohledu nepodstatná), ale ta paní už nežije.
Mohla bys sem prosím třeba napsat něco konkrétnějšího k těm Tvým zkušenostem s kartářkami? Chápu, že to mohou být osobní věci, ale aspoň přibližně. Hlavně to, jestli ty kartářky mluvily samy, zda se doptávaly, zda jsi jim napovídala, jak moc se trefily ohledně minulosti a současnosti a co se Ti splnilo z předpovědi?
Když jsme u toho „napojení“, proto asi úplně nefandím tomu tu kartářku „testovat“. Trochu jsem se kdysi o karty zajímala a myslím si, že třeba z nich nejde vyčíst úplně spolehlivě konkrétní osoby. V kartách se třeba objeví mladý muž, ale teprve kontextem (doptáváním) se dá zjistit, kdo by to mohl být (syn, bratr, kamarád, nápadník?). Stejně tak jsem docela skeptická k určování času v kartách. Vůbec nevěřím na předpovědi typu „toho a toho dne půjdete tam a tam a potkáte toho a toho a řekne vám to a to“. To už by ta kartářka fakt musela mít nějaké jasnovidecké schopnosti, čímž - pokud to vůbec existuje - určitě není obdařený každý druhý.
- Citovat
- Upravit
Tak já bych k těm kartářkám napsala svoje zkušenosti. Měla jsem štěstí, že jsem hned na začátku narazila fakt na skvělou kartářku. Ona to není kartářka ve smyslu, že přečte vyložené karty. Karty ani k výkladu nepoužívá, sedí naproti stolu kouká někam za mně a mluví. Prý jí to přichází samo co má říct. Karty vytáhne jen vyjimečně. Dovede se napojit na kteréhokoliv člověka (když jsem u ní, můžu se zeptat i na jiné lidi) a kompletně ho popíše z hlediska vlastností, povahy, zdravotních problémů, jeho situaci v životě apod. S touto schopností se narodila, kdysi mi o tom vykládala.
I já jsem vyzkoušela jiné kartářky, astrology, ale této se nevyrovnal nikdo z nich a teď už chodím pouze k ní. Zjistila jsem, že tendenci k tomu, jít jinam jsem měla tehdy, když předpověď „mé“kartářky se mně nelíbila a chtěla jsem slyšet něco jiného.
No a jinak ano, čas se prý nedá určit nějak přesně, protože ten čas tam, kam se napojuje je asi jiný. Ten čas mně vždycky řekne ať beru s rezervou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@ivunak Mohla bys prosím napsat aspoň její jméno a působiště?
Už jsem o ní kdysi psala v jiných diskuzích, je to paní Blechová okres Blansko. Na internetu stránky nemá, kontakt se předává mezi lidmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivunak Našla jsem jiné vlákno tu na emiminu o té paní. Zakládala jsi tu diskuzi v roce 2013 a psala jsi tehdy, že se trefovala hodně, ale jedna věc od ní Ti nevyšla/nevycházela. Změnilo se na tom něco? Přeci jen, od té doby už uplynuly 4 roky, takže by snad bylo možné to zpětně zhodnotit.
- Citovat
- Upravit
@sturnus_vulgaris píše:
@ivunak Našla jsem jiné vlákno tu na emiminu o té paní. Zakládala jsi tu diskuzi v roce 2013 a psala jsi tehdy, že se trefovala hodně, ale jedna věc od ní Ti nevyšla/nevycházela. Změnilo se na tom něco? Přeci jen, od té doby už uplynuly 4 roky, takže by snad bylo možné to zpětně zhodnotit.
Píší soukromou zprávu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky můžu prosím poprosit tel kontakt na kartářku Diváckou, děkuji moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak děkuji, už jsem si ho sehnala a už i volala.
Hezký den všem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doplnění recenze na kartářky z JMK
@Andris Poslala jsem Ti SZ.
Právě v návaznosti na příspěvek o paní Divácké jsem chtěla doplnit recenzi, kterou jsem psala v prosinci minulého roku. Tehdy jsem psala, že jsem v průběhu cca 5 měsíců byla u ní, u paní Dinušové (taky Brno) a paní Danielové v Mikulově, že mi všechny řekly to samé (až na pár detailů), ale že se vůbec netrefily. V průběhu letošního roku se situace změnila a ta část předpovědi, která se týkala práce, jim nakonec vyšla. Řekla bych, že v detailech se nejvíc trefila paní Dinušová.
U paní Divácké jsem byla před pár týdny jako doprovod kamarádky, která není z Brna. Při té příležitosti se mě paní Divácká ptala, jestli chci také vyložit, tak jsem jí řekla, že jsem tam už byla před časem a jak to dopadlo. Navrhla, že se znovu podívá na tu část, která nevyšla (nechtěla za to nic), a řekla v podstatě to, co předtím. Bohužel, opět to bylo mimo. Jedna dílčí událost měla proběhnout do konce prázdnin - a nestala se.
Co se týče výkladu, který dělala kamarádce, opět jí do určité míry už vyšlo to, co se týkalo práce (s výhradou té krátké doby, která zatím uplynula), ale pokud jde o vztahy, to, co jí řekla, mi bez urážky připadlo jako telenovela.
Takže musím opět trochu varovat. Myslím si sice, že ani jedna z těch tří kartářek vyloženě špatná není (paní Divácká má opravdu početnou klientelu, takže úplně mimo být nemůže, to by k ní lidi nechodili), přesto ty jejich předpovědi zdaleka nejsou stoprocentní. Pokud je člověk ve fázi, kdy mu hrozí, že se na nějakou pozitivní předpověď upne nebo se kvůli negativní naopak bude trápit, je lepší tam nechodit.
- Citovat
- Upravit