Kartářka - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.2.15 17:55

Ahoj, já nikam nechodím, protože se mi nechce. Nechávala jsem si ale vykládat karty od kartářky přes email. Hodně zajímavej zážitek!!! Pak si číst, jak mě pěkně rozebrala… adresa: http://ww.anyza.cz Doporučuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.15 00:20

@Katy83 Katy, kde, prosím, paní Juříčková vykládá a jak dlouho trvá objednání? Děkuji. Sbírám dlouze odvahu, ale příští týden budu poblíž Brna, tak že bych to konečně zkusila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
15.2.15 14:07

@dafida Vykládá v Bystrci, objednání trvá maximálně týden a doporučuji, já chodím pravidelně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.2.15 12:49

@Katy83 O víkendu jsem psala poptávku, ale zatím žádná reakce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
17.2.15 19:06

@dafida Lepší je určitě volat, má toho hodně a někdy na sms zapomene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.2.15 09:29

kontakt na paní kartářku

Dobrý den, mohla bych prosím také dostat kontakt na tu paní kartářku v Brně Bohunicích? Děkuji moc Vladka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.4.15 15:24

Katy 83 chtěla bych se k vaší kartářce objednat, dáte kontakt, prosím???Jsem v úplně zoufalé situaci a potřebuju pomoct. Prosím o SZ na ***@seznam.cz.Mos děkuji
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.15 22:39

Dobrý den,
mohla bych poprosit o kontakt na tu vaši kamarádku v Bohunicích? pokud je o tedy ještě aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
21.6.15 22:48
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy

Mohla bych poprosit o kontakt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.15 19:30

Kartářka Brno

Dobrý den,

znáte někdo kartářku paní Křenkovou? Na nějaké stránce jsem na ní našla pouze negativní recenzi, jednou jsem u ní už byla, některé věci se splnily, ale tentokrát bych ráda k nějaké, která mi řekne opravdu takový výklad, který se i z větší části splní… prosím piště mi sem názor na tu svou + kontakt.. Ikdyž je mi pouhých 20 let, jsem v hrozně těžkém období. :(
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.15 16:01

@Katy83 Ahoj Katy, mohla by jsi mi poslat číslo na tboji kamarádku? velmi ráda bych ji vyzkoušela. Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
9.7.15 16:52
@Nik.Nikolette píše:
@Katy83 Ahoj Katy, mohla by jsi mi poslat číslo na tboji kamarádku? velmi ráda bych ji vyzkoušela. Moc děkuji

já o ní také uvažuji. není to to číslo na předchozí stránce? Nějak se v tom nemůžu zorientovat kdo koho psal. Mně by se hodil ten Bystrc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.15 10:57

Byla mi doporučena slečna z Brna, ktera se učila od cikánských kartarek a musím říct, že do pul roku vyšlo všechno. Vykládá z několika druhu karet, takže super. Číslo i email mužu dat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
13.7.15 15:03

Holky, zkuste slečnu, u které jsem byla ja. Je fakt dobra, vyplnilo se mi snad všechno. Číslo *** *** ****

14.7.2015 10:29 - edit. admin kontaktní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.8.15 21:56

Ahoj. Můžeš mi poslat číslo? Dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...