Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahoj, já nikam nechodím, protože se mi nechce. Nechávala jsem si ale vykládat karty od kartářky přes email. Hodně zajímavej zážitek!!! Pak si číst, jak mě pěkně rozebrala… adresa: http://ww.anyza.cz Doporučuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 Katy, kde, prosím, paní Juříčková vykládá a jak dlouho trvá objednání? Děkuji. Sbírám dlouze odvahu, ale příští týden budu poblíž Brna, tak že bych to konečně zkusila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dafida Vykládá v Bystrci, objednání trvá maximálně týden a doporučuji, já chodím pravidelně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 O víkendu jsem psala poptávku, ale zatím žádná reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dafida Lepší je určitě volat, má toho hodně a někdy na sms zapomene ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt na paní kartářku
Dobrý den, mohla bych prosím také dostat kontakt na tu paní kartářku v Brně Bohunicích? Děkuji moc Vladka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Katy 83 chtěla bych se k vaší kartářce objednat, dáte kontakt, prosím???Jsem v úplně zoufalé situaci a potřebuju pomoct. Prosím o SZ na ***@seznam.cz.Mos děkuji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
mohla bych poprosit o kontakt na tu vaši kamarádku v Bohunicích? pokud je o tedy ještě aktuální?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 píše:
Ahojky, já znám, je to moje kamarádka a vykládá karty v Bohunicích doma, mám s ní ty nejlepší zkušenosti už jsem ji doporučila spoustu lidí a všichni byli maximálně spokojení, stojí 400Kč a sedíš tam hodinu, navíc výklad jde opravdu od srdce, kdyby jsi chtěla, pošlu kontakt. Katy
Mohla bych poprosit o kontakt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka Brno
Dobrý den,
znáte někdo kartářku paní Křenkovou? Na nějaké stránce jsem na ní našla pouze negativní recenzi, jednou jsem u ní už byla, některé věci se splnily, ale tentokrát bych ráda k nějaké, která mi řekne opravdu takový výklad, který se i z větší části splní… prosím piště mi sem názor na tu svou + kontakt.. Ikdyž je mi pouhých 20 let, jsem v hrozně těžkém období. ![]()
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katy83 Ahoj Katy, mohla by jsi mi poslat číslo na tboji kamarádku? velmi ráda bych ji vyzkoušela. Moc děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nik.Nikolette píše:
@Katy83 Ahoj Katy, mohla by jsi mi poslat číslo na tboji kamarádku? velmi ráda bych ji vyzkoušela. Moc děkuji
já o ní také uvažuji. není to to číslo na předchozí stránce? Nějak se v tom nemůžu zorientovat kdo koho psal. Mně by se hodil ten Bystrc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla mi doporučena slečna z Brna, ktera se učila od cikánských kartarek a musím říct, že do pul roku vyšlo všechno. Vykládá z několika druhu karet, takže super. Číslo i email mužu dat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, zkuste slečnu, u které jsem byla ja. Je fakt dobra, vyplnilo se mi snad všechno. Číslo *** *** ****
14.7.2015 10:29 - edit. admin kontaktní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit