Kartářka - Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prosím o kontakt
Pokud je to ještě možné a aktuální, prosím také o kontakt. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky. Prosím máte někdo nové tipy na kartářku z jihomoravského kraje? Volala jsem paní Žilové a prý se už tomu nevěnuje.
- Citovat
- Upravit
Taky jsem k ní chtěla, volala jsem jí minulý týden a nakonec jdu k této Marcela Juříková, kontakt je 737721980, Bystrc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarula22 píše:
Taky jsem k ní chtěla, volala jsem jí minulý týden a nakonec jdu k této Marcela Juříková, kontakt je 737721980, Bystrc.
Ahoj. Uz si ji navštívila? Jaká je?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj. Uz si ji navštívila? Jaká je?
Jo, byla jsem u ní včera a je fakt super (y) sympatická a vše co tam o mě viděla tak byla pravda
určitě ji navštívím zase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sarula22 píše:
Jo, byla jsem u ní včera a je fakt super (y) sympatická a vše co tam o mě viděla tak byla pravdaurčitě ji navštívím zase
Kolik si bere?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kolik si bere?
600 Kč, ale byla jsem tam 1,5h ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Paní divacka byla jsem u ni několikrát poprvé před 8rokami to co mi tehdy řekla se vyplnilo do slova ted jsem tam byla znovu řekla mi pár věcí zatím se v ničem nezpletla @Kytkaa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj! a neznáte někdo kartářku paní Novákovou z Líšně? Je skvělá, bohužel ale ztratila jsem číslo
díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chodila dlouho po x kartářkách, než jsem našla fakt super kartářku. Co řekla, tak se stalo. Doteď nechápu, jak to mohla vědět. Kdyby jste chtěla některá kontakt, písnete
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kontakt
Ahoj. Píšeš, že máš dobré zkušenosti s nějakou kartářkou. Jak se jmenuje a nějaké další info?
děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit