Dítě po chřipce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
28.1.24 11:43

@Janča6 měli jsme právě potvrzenou chřipku A. Ono, já to za ošklivou chřipku považuju z mého pohledu, kdy jsem měla horečky, totální únava, ale nemohla jsem spát. Potom silena bolest v krku a nakonec to se mnou po týdnu seklo. Jakmile se mi udělalo po týdnu lépe, onemocněli moji kluci🙈.

Jinak, asi ano, něco ho asi bolí, ale prostě ještě není schopen popsat co. Přes den skoro nic nesní..To je pro mě hrozná bezmoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.1.24 12:30
@Meda2022 píše:
@Janča6 měli jsme právě potvrzenou chřipku A. Ono, já to za ošklivou chřipku považuju z mého pohledu, kdy jsem měla horečky, totální únava, ale nemohla jsem spát. Potom silena bolest v krku a nakonec to se mnou po týdnu seklo. Jakmile se mi udělalo po týdnu lépe, onemocněli moji kluci🙈.Jinak, asi ano, něco ho asi bolí, ale prostě ještě není schopen popsat co. Přes den skoro nic nesní..To je pro mě hrozná bezmoc.

A to vubec nechce jist, nema hlad? Nebo ma hlad, ale nic mu nechutna?

My mame hubene holky. Ted uz tak 2 dny trosku jedi, vcera vecer jsem je vazila. Treba 6leta pri 114 cm vazila 16,2 kg a 9leta pri 137 cm 24,2 kg. Mne vubec nevadi, kdyz pri nemoci treba tyden neji. To prece normalni. Ale hrozne bylo to, ze nekolik dni brecely hladem, ale co jsem jim navrhla, bud vubec nechtely, nebo se na to nadsene vrhly, ale vubec jim to nechutnalo. I jejich milovana jidla. Takze brecely bolestmi a hladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.24 12:46

Právě ted je syn 5 let po chřipce A - 6 dni horecky 39-40, totální nechutenství, ze začátku porad spal, jakmile horecky opadly tak kasel. Nic mu nechutnalo - chodil ze ma hlad, ale do vseho tak dvakrat kousl a ze to nema chut, prestal pit vodu a zvladl jen naredeny dzus. Zni mi to podobně jako u vas… Preslo to cca po tydnu.

• Citovat
  • Upravit
16
28.1.24 13:03

@Janča6 No, vždy si řekne, co by chtěl, ale jakmile mu to připravím, tak záchvat, že to nechce.. On je normálně celkem jedlík, ale teď cokoli nabídnu, je skoro až zle. Občas to zachrání těstoviny, ale to včera taky odmítl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
28.1.24 13:12
@Meda2022 píše:
@Janča6 No, vždy si řekne, co by chtěl, ale jakmile mu to připravím, tak záchvat, že to nechce.. On je normálně celkem jedlík, ale teď cokoli nabídnu, je skoro až zle. Občas to zachrání těstoviny, ale to včera taky odmítl.

Takze jako u nas :( Treba hrozne chtely pudink, ale pak jim nechutnal. Pry mel uplne jinou chut nez bezne. A tak s kazdym jidlem. Tak jsem ho vyhodila, mne se navalovalo ze vseho.

Jako jo, to je narocne, ze chce jist a nemuze. Samotny fakt, ze neji, nevadi. Ale ze chce jist, ma hlad a nemuze, breci hlady, to je narocne :( Ale to prejde. A je to normalni u nekterych nemoci. My se nad tim ani nepozastavili. Nase holky jsou primo zroutky, jen maji rychle spalovani, takze se ani za normalnich okolnosti nedostanou s BMI moc nad 13.

U nas ta nemoc u prvnich dvou zacala minuly patek, u dalsich v nedeli, u me v pondeli a u manzela ve stredu. A ted uz se holkam chut pomalicku vraci. Nesni zdaleko vsechno co driv, ale neco uz ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77014
28.1.24 17:11
@Meda2022 píše:

no to mě napadá - podívej se mu do pusy, jestli tam nemá afty a nateklé dásničky, aftózní stomatitida se to jmenuje, nejdřív jsou horečky a pak je plná pusa aftů, dítě to hrozně bolí, tak má hlad, ale nemůže jíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí