Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, malé je rok a 3 měsíce, jaké mlíko dáváte dětem vy? já ráno ještě mlíko umělé, dáváte už normální plnotučné kravské, selské atd? jak ho dávíte? díky
@esmeralda44
Dávám ráno a večer UM beba - 240ml. Kravské dávat můžeš, prý se ma dávat plnotucne čerstvé (ne to tetrapakove, ale to v láhvi, co ma trvanlivost par dni), převarit.
Syn to pít nechce, nechce žádné jiné - zkusila jsem kravske, makove, ryzove, obilné.. ![]()
Malymu 20 mesicu davam stale UM 2× denne, normalni mliko davam treba napit kdyz siho davam ja, ale moc ho nechce je min sladky nez to umely…
@esmeralda44 my mame taky roj a tři mesice, dávám rano a vecer hammi, a kravske to mi nechce, jedine kakao ![]()
Ja budu v roce a 3 mesicich davat kravske, pokud ho to nase frfnidlo bude chtit.
Dávám hami (dnes je malé 15 měsíců), kravské má pokud ho dávám do vaření, třeba brambrová kaše, kuře na paprice…
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, malé je rok a 3 měsíce, jaké mlíko dáváte dětem vy? já ráno ještě mlíko umělé, dáváte už normální plnotučné kravské, selské atd? jak ho dávíte? díky
Ahojky, snad pomůže paní Slimáková ![]()
Jéééé, moc se omlouvám, spletla jsem to, zde je to správné video:
Umělé, ale kravské má běžně v jídle. Normálně na pití bych asi kravské ještě nedávala - plánuju mu ho začít dávat v roce a půl jenom občas, aby si na něj postupně zvykal.
Deti pily, co bylo zrovna nacate, um, km, ryzove, kefir. A jak davime? Nedavime, max nekdy hyk s blikem ![]()