Dítě se nevejde do korbičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3513
10.6.11 21:14

no to že mu za autosedajdy vyčuhujou nohy nevadí, důležitá je hlavička, aby nepřesahovala. A do jiné autosedačky než je vajíčko bych ho určitě ještě v tomto věku nedávala, jsou na to kritéria. Tuším že 9 měsíců, 9 kilo a dítě co pevně drží hlavičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.6.11 21:15
JaLa píše:
a prcek je nějakej větší, než bývá průměr (v 5 měsících má 70cm).

hmm to mi něco připomíná.
4.5m, 68cm, 7.5kg. :mrgreen:
a kočár Quinny..
co dodat.
ale vleze se na centimetry… včera jsem přendala sporťák a mladej se rozvalil neskutečně.. měla jsem strach, normoš spinká na bříšku, ale evidentně byl spokojený..

starší šel v necelých 5m, (přesně 9 dnů před..) nebylo mu to malé, ale málem z té korby vyskočil.. :mrgreen:

takže za mě, klidně sporťák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.6.11 21:17
MMartina1 píše:
no to že mu za autosedajdy vyčuhujou nohy nevadí, důležitá je hlavička, aby nepřesahovala. A do jiné autosedačky než je vajíčko bych ho určitě ještě v tomto věku nedávala, jsou na to kritéria. Tuším že 9 měsíců, 9 kilo a dítě co pevně drží hlavičku.

přesně, nesmí čouhat hlava a pásy jít pod ramínka. nohy čouhají všem dětem.

kriteria jsou ale 9m 9kg a samostatný sed (ne hlavička..) - je to kvůli pevnosti zád. a šíjových svalů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4340
14.6.11 22:32

Ahoj, moc díky za komentáře. Myslela jsem, že jsme s autosedačkou na poslední zarážce, ale je tam ještě jedna. Nohy mu čouhají šíleně, ale hlavička naštěstí ne. Tak fajn :-) Snad to do těch 9m nějak zvládneme.

Ohledně kočárku, tam budu muset fakt přejít do sporťáku - odhaduju ještě tak měsíc, pak už se tam fakt nevejde. Jsem ráda, že tu jsou i jiní, kdo měl podobný problém a takhle to vyřešil :-)
Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.7.12 14:00

Máme taky Jané Slalom a teď se nám tam přestává nejít a z Jané autosedajdy jí taky koukaj nohy a kope do opěradla. To asi není moc bezpečný. Není to tou značkou - nenapadlo mě, že Jané dělá tak malý korby, že 6 m. mimino se tam nevejde a přitom do sezení ještě poměrně daleko. Tak já nevím, jak jsou na tom ostatní kočárky? viděla jsem Bugaboo a vypadal o dost větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí