Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
a proc by si nemohla? ta vlozna taska je dobra stejne jen na zimu ne?
Příspěvek upraven 09.06.11 v 15:53
Radši uřízni nohy… ![]()
Nevím, proč bys nemohla… stejně v té tašce už bude horko, ne?
Řešim obdobný problém, mám klasickou hlubokou korbu (Jané Slalom 2010) a prcek je nějakej větší, než bývá průměr (v 5 měsících má 70cm). Tak přemýšlím, jestli vytáhnu sporťák a dám ho do lehu nebo tak nějak. Za chvíli mu ty nohy totiž budou z kočárku fakt viset…
O autosedačce ani nemluvim, tam už tuplem nevim, jak to vyřešit…
i trochu sklopeny sportak nevadi…dulezity je mit rovny vyztuzeny pod zadama
terka sla taky v 5ti mesicich…
děkuji všem já vim byl to blbej dotaz
ale já jen jestli se to tak dělá,navíc jsem si ted všimla že ty pásy jdou sundat takže nemusí být poutána, řešila jsem totiž to aby neležela na těch pásech…ted už vim a omlouvám se za nemožnej dotaz ![]()
naše malá v té tašce jezdila asi 3 týdny. V tomhle horku by se zaprvé upekla a zadruhé je na ní vidět, že je teď spokojenější
Nepásám jí, zatím nikam neodejde ![]()
Ahoj…někdo třeba podloží mimi tak, aby leželo hlavičkou a polovinou těla výš a postupně se podložka zužuje…nevím, jak přesněji a lépe to popsat ![]()
Díky za tipy! Akorát nevim co s tou autosedačkou, asi nebudeme jezdit autem ![]()
JaLa píše:
Díky za tipy! Akorát nevim co s tou autosedačkou, asi nebudeme jezdit autem
A co mate za autosedajdu, ze je kratka a presahuje hlavickou?
Máme Jané autosedajdu a Kryštof z ní evidentně co nevidět vyroste (má nyní 70cm a 7,5kg, čerstvých 5 měsíců). Má někdo tip na větší autosedačku? Nebo jak to vyřešit s tou stávající?
JaLa píše:
Máme Jané autosedajdu a Kryštof z ní evidentně co nevidět vyroste (má nyní 70cm a 7,5kg, čerstvých 5 měsíců). Má někdo tip na větší autosedačku? Nebo jak to vyřešit s tou stávající?
Dokud mu nebude presahovat hlavicka, tak je tato sedacka dostacujici. Jinak se delaji sedacky 0-18kg, zkus pohledat v diskuzich. Jejich nevyhoda je to, ze nevezmes mimco se sedackou z auta jako vajicko.
My mame Maxi Cosi Cabriofix a zatim v pohode. Marecek mel na 8 mesicich 8,6kg a 72cm a ma jeste velkou rezervu. Tahle sedajda je 0-13kg.
ahoj prosím o radu, mám kočárek trojkombinaci a ta taška-korbička jak je tam vložena je už nám malá,nevejdou se nám tam nožky…myslíte,že bych tu tašku mohla vyndat a vozit malou bez té tašky aniž bych musela dělat sporťák? normálně jí připásovat a vozit tak? pro lepší pochopení můžu dát foto…díky