Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosím poraďte mi jaký fusak je nejlepší do kočárku Tako Warrior. Originál, Emitex, nebo nějaký jiný?…
A prosím vás, existuje nějaký trik na odendání pásů? Já jsem se s tím teď prala 15 minut a moc mi to teda nešlo…
Máte zkušenost s Tako Warrior?
Přidejte zkušenost s Tako WarriorAhoj,já bych šla do emitexu…konkrétně do zavinovačky do autosedačky…má spoustu využití a každý kočárek je svým způsobem na jedno brdo…hluboká korba,sporťák a možnost naszení autosedačky
s druhým neporadím
ahojky,ja budu taky jezdit ve warioru a kupovala jsem zimni pytel emtex combi a pak fusak 2v1 jaro-podzim…
kdyz jsem se ptala na original tako fusak,tak mi jej rozmluviula prodavacka,ze je dost umelej,musela bych koupit do hluboke a do sportaku zvlast,tak by se to prodrazilo a sama doporucila emitexovej… a i ty jejich tako fusaky se mi nelibily vzhledove,zatimco emitaky jsou o neceme jinem…
Ahojky holky, sháním moskytiéru nebo slunečník na Kočárek Tako Jumper X Minerals. Díky moc za jakoukoliv radu ![]()
Moskytiéra je nejlepší od Emitexu tmavě modrá, zakryje celý kočár a jak je tmavá, tak přes ní mimčo vidí. Slunečník je na prd.
pokud mate normalne u vas obchod tako s kocarkama,tak moskitiera neni problem sehnat,stoji 180KC