Prosím o radu s výběrem kočárku

25127
8.6.11 14:06

Prosím o radu s výběrem kočárku

Ahoj maminky, moc prosím o radu s výběrem kočárku. Značek je tak moc, že vůbec nevím, jak se zorientovat.
Moje požadavky jsou:

• samozřejmě co největší korbička
  • kočárek do terénu vesnice - takže asi čtyřkolka s velkými pevnými nebo pohyblivými zaaretovatelnými koly
  • lehký
  • spodní koš
  • kdyby šel předělat i na sporťák, byla bych moc ráda
  • a strašně ráda bych kočárek s minimem nebo vůbe žádnou černou - vůbec se mi to nelíbí …

Je tu někdo, kdo měl stejné požadavky a je spokojený?
Na ceně mi nezáleží.
Děkuji za rady a tipy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3513
8.6.11 14:17

ahoj, podívej se na Gesslein F6, já osobně ho nemám, mám Mutsy, ale běží tu diskuse a holky jsou zatím moc spokojené. Je to velmi variabilní kočár, vyměnitelná přední náprava, otočná kolečka za stabilní pevná velká, odpružená konstrukce, sporťák až do lehu, vložná taška nebo samostatná korba, přehazovací rukojeť, velký výběr potahů a myslím, že si můžeš ten potah namyslet jak chceš. Kdybych si měla teď vybírat kočár, šla bych asi do něho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
8.6.11 14:17

Co třeba Mutsy Urban rider, Gesslein F6 nebo Roan Marita? Nebo ještě X-Landery dělají dvoustopé čtyřkolky a ty by mohly být také fajn…
Jinak mám na kočárek podobné požadavky a asi u mě vede ten Mutsy Urban rider..jen barvičku bych si představovala třeba žlutou nebo oranž a to teď v kolekcích bohužel nemají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3116
8.6.11 14:22

https://www.emimino.cz/…in-f6-65943/
tady je diskuse k tomu Gessleinu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.6.11 14:25

Já si teď koupila ABC design - Cobra a jsem z něj naprosto nadšená! Sice nemá nafukovací kola, ale je to takový guma, po které se dobře jezdí i v terénu, já taky bydlím na vesnici a myslím že to nebude žádný problém. Je prostorný, má hliníkovou konstrukci, takže je neuveřitelně lehký, každý kdo si s tím popojede, tak nevěří! Má velký nákupní koš a všechno se dá krásně přehodit, sporťák (oběma směry), autosedačka nebo korbička, je to super, má to skvělou moskytiéru součástí korbičky a barev mají taky dost… já si koupila tuhe barvu není černý a přitom je krásňoučký :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
8.6.11 14:26

Tady je jiná barevná varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.6.11 14:35
kknoflicek píše:
Co třeba Mutsy Urban rider, Gesslein F6 nebo Roan Marita? Nebo ještě X-Landery dělají dvoustopé čtyřkolky a ty by mohly být také fajn…
Jinak mám na kočárek podobné požadavky a asi u mě vede ten Mutsy Urban rider..jen barvičku bych si představovala třeba žlutou nebo oranž a to teď v kolekcích bohužel nemají.

Mutsyny mají strašně malou korbičku. Ani ne tak na dýlku jako na šířku. Malej tam byl ve fusaku tak napreslej, že v hluboké nechtěl být. Odjezdili jsme zimu v hlubokáři Roan Marita a tam byl spokojený jako želva. Ale Roan má zase sporťák na nic, podle mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 14:38

za me Implast Bolder, odjezdili jsme s nim 2 roky a super, je jako novy, nemenila bych.. barevnych variant je nekolik…a splnuje vse co pises..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.11 14:39

já bych spíše tedkom koupila nějaký hlubokáč-velký prostorný kvůli zimy která bude za půl roku a pak na jaro až jako druhý pořádný sporťák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.11 14:44

mě se líbí třeba i toto,ale fakt jako hlubokáč,až přijde čas na sporťák tak bych vybírala podle toho co bude vyžadovat dítko a jak se bude chovat
 http://www.kocarkyliberta.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.11 14:47

jsou tam různé barvy i ceny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
8.6.11 14:49

Kdybych si kupovala ted kočár,tak koupím jen hluboký a hodně prostorný,pak ho prodám a koupím sporták..
Přijde mi že tyhle 2-3kombinace jsou sice praktický,ale zase na úkor tam je málo místa a je to všechno tak nějak odfláknutý :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.11 14:50

tady je s draťákem :wink:
jj jsem stejného názoru,levnější hlubokáč,přežít zimu v teple a pak pěkný pořádný sporťák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.6.11 14:51
kecačka píše:
Kdybych si kupovala ted kočár,tak koupím jen hluboký a hodně prostorný,pak ho prodám a koupím sporták..
Přijde mi že tyhle 2-3kombinace jsou sice praktický,ale zase na úkor tam je málo místa a je to všechno tak nějak odfláknutý :-?

v podstatě sdílím tvůj názor. Ovšem je fakt, že s tím hlubokým se tak trochu hůř jezdí než s dobře ovladatelným kočárem s otočnýma kolama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
8.6.11 14:53

měla jsem podobný na holčičku a suprový :palec: a pak přešla do sporťáku až byla větší.kočárků jsme měli několik a na každém mi něco vadilo.ten hlubokáč byl lehce voditelný jednou rukou,až jsem koukala,bylo to super na procházkách kdy jsem držela jedno dítko za ruku a druhé v kočárku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí