Dítě se pokakává

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.2.24 16:03

Dítě se pokakává

Můj syn, kterému je už pět let, se stále pokakává v noci. Je to jako noční noční můra! Už jsem zkoušela všechno, vždy ho nechám jít na záchod před spaním, ale pořád se to děje.

Myslíte si, že to může být něco emocionálního? Nedávno jsme se přestěhovali a začal chodit do nové školky. Mohlo by to mít nějaký vliv?

Jaké máte zkušenosti s takovýmto problémem? Budu ráda za jakoukoli radu, jak se s tím vypořádat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17176
9.2.24 16:04

Netrollit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 16:12

Ano, můj synovec trpí enkoprézou, je mu 11 a příčinou je špatný psychický stav. Doporučuju návštěvu odborníka a to co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
6381
9.2.24 16:41

A nebere něco na zácpu. Kolegyně dcera (skoro5) má zácpu, řeší to forlaxem, klystýry, a skoro furt ji to utíká, obtejká. Je to nekontrolovatelné. Nemůže za to. Děje se to i v noci.
Nejsi ve stejné situaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.24 21:55

Syn (8 let) má taky pořád nehody :think: Má to od cca. 3. let, kdy jsme to několikrát řešili, ale na nic se nikdy nepřišlo. Teď už třeba 4 roky s tím nic neděláme, ale budu muset to začít řešit…taky jsem z toho docela zoufalá. Je mi ho líto…
To jen, že v tom nejste sami :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.24 00:35

@Anonym297828742
No, moje dítě se zase v celkem pokročilém věku počůrává. Nejen v noci.

Je to na palici, ale občas si říkám, aspoň že se nepokakává, to je ještě horší. Takže soucítím.

V našem případě je to rozhodně psychického původu. Dítě je sice sledované na urologii, ale tam mu nepomůžou, to není problém, který může vyřešit doktor.

Víš co, zítra napíšu pokračování, je pozdě a než to vyťukám…
Nevím, jestli ti to pomůže, ale třeba jo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML