Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@mumisek79 a nebylo by lepsi nechat dceru vysetrit dobrym psychologem a vedet, jak to je?
Holky muzu se ještě zeptat jak to mají vaše deti s motorikou? Anicka chodí dobre, ale občas se tak zvláštně zamota-najednou je na chvili „gumak“
Snad je to vše jen mou benevolentni výchovou a tím ze neni moc zvykla poslouchat Do ted jsem sni byla doma a jen jsme si hrály, ucily se a užívaly
@Tarjei jj ve školce me nabidli ze kdyžtak muze nějaký odborník dorazit tam a vidět ji v kolektivu a při hrách
Vsem hezky den
@mumisek79 zvlastni motani opravdu benevolentni vychova nezpusobuje.
Doporucuju nahrat na tlf video toho a ukazat dr. Mel by to videt neurolog.
@mumisek79 píše:
Holky muzu se ještě zeptat jak to mají vaše deti s motorikou? Anicka chodí dobre, ale občas se tak zvláštně zamota-najednou je na chvili „gumak“
Snad je to vše jen mou benevolentni výchovou a tím ze neni moc zvykla poslouchat Do ted jsem sni byla doma a jen jsme si hrály, ucily se a užívaly
@Tarjei jj ve školce me nabidli ze kdyžtak muze nějaký odborník dorazit tam a vidět ji v kolektivu a při hrách
Vsem hezky den.
Jak píše výše @Tarjei - nejlépe nahrát a rozhodně neurolog! Tohle není výchovou, asi tušíš, že by to mohla být epilepsie - nemusí, ale vyloučit to může právě jenom neurolog a EEG.
Stran té nabídky od školky a návštěvě někoho, kdo by dcerku a její projevy zkontroloval - to je moc dobře, a osobně bych to uvítala a šla do toho.
@nonina epilepsie me fakt nenapadla Stává se to ale každý den…
to jsem z toho jelen Napíšeš vis…hruzy na netu cist nechci Dekuji
@mumisek79 píše:
@nonina epilepsie me fakt nenapadla Stává se to ale každý den…to jsem z toho jelen Napíšeš vis…hruzy na netu cist nechci Dekuji
Co víc Ti ještě máme napsat, než to, že tohle opravdu musí vědět a vidět lékař, nejlépe neurolog? Epilepsie je neurologická porucha a je potřeba hlídat.
Pokud to bývá každý den, všimni si ještě zda to třeba nebývá ve stejný čas a pokud ano můžeš se nachystat, šup natočit a ukázat pediatrovi.