Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky mám dotaz máme tři týdny před dovolenou mám si raději malého nechat doma nebo dat do školky ať nechyti neštovice když je ink.doba 2-3tydny máte někdo podobnou zkušenost?
@katkacaajkova píše:
Holky mám dotaz máme tři týdny před dovolenou mám si raději malého nechat doma nebo dat do školky ať nechyti neštovice když je ink.doba 2-3tydny máte někdo podobnou zkušenost?
Tak pokud jsi doma a nemusis si kvuli tomu vybirat tri tydny dovolene, tak ho nech doma.
@katkacaajkova před dovolenou jsem v takové situaci nechala syna doma. Potřebovala jsem, aby zůstal zdravý.
@katkacaajkova píše:
Pokud jsi doma a neomezí tě to v práci, radši malého nech doma. ![]()
No asi to bude rozumne ale stejně tam budem chodit se starším synem tak snad se to aspoň tak minimalizuje
@katkacaajkova moc ten dotaz nechápu. Předpokládám, že na tu dovolenou jet chcete, ne?
@katkacaajkova píše:
No asi to bude rozumne ale stejně tam budem chodit se starším synem tak snad se to aspoň tak minimalizuje
tak teď už tomu nerozumím vůbec ![]()
No jestli už tam ty neštovice jsou, tak je mohl chytit a teď je v inkubačce… ![]()
@Amalthea píše:
tak teď už tomu nerozumím vůbec
No třeba je ten starší syn už prodělal… ![]()
Pokud ve školce neštovice už jsou, je velká pravděpodobnost, že už je v inkubačce…
Já ani nevím jestli tam jsou neptala jsem se.do školky chodí oba ten starší je už měl. jen jsem chtěla názor protože vodit tam budu staršího a mladší musí jít s náma doma ho nechat nemuzu
@katkacaajkova píše:
Já ani nevím jestli tam jsou neptala jsem se.do školky chodí oba ten starší je už měl. jen jsem chtěla názor protože vodit tam budu staršího a mladší musí jít s náma doma ho nechat nemuzu
Tak nech doma oba ne, ony nejsou jen nestivice, ale i spousta dalsich nemoci, co tam muze chytit
@katkacaajkova píše:
Jo takhle, tak to jo. A jak jsi teda přišla na to, že tam jsou?
@katkacaajkova Tak pokud tam nejsou, tak bych dítě jen tak 3 týdny doma nenechávala, protože úplně stejně je může chytit v ochodě, na hřišti nebo kdekoliv jinde ![]()