Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Za mě: Mám dvě dcerky 10 a 2,5 let a obě mají kroužky, ty co jsou na obrázku uprostřed. Jen v jiné barvě. Jsou super, netlačí a ani se neodepínají. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Vím, že to sem moc asi nepatří. Které z těchto naušnic se vám líbí nejvíc? mají být pro 5 letou holčičku. Díky
dcera od mimina má ty kroužky jen jiná barva, ted je jí let a jsou pořád hezké
a hlavně ani jednou se jí samovolně náušnice nerozepla což u těch jiných se stát může ![]()
Dcera měla nejdřív tvarem podobné těm prvním, jenže říkala, že jí tlačí při ležení. Teď má ty kroužky co jsou uprostřed a je spokojená a vypadají pěkně
Ty krouzky, dcery maji podobné. S prednim zapínáním jsou jen problémy.
Krouzky se mi nelibi vubec, ja bych brala prave ty se zelenym kaminkem. Jsou zajimave.
@warita píše:
Krouzky se mi nelibi vubec, ja bych brala prave ty se zelenym kaminkem. Jsou zajimave.
Každemu se libi neco jineho. A taky si myslím, že to musí vedet hlavne zakladatelka co se bude k holčičce hodit.
Ale je pravda ze jsou pekne vsechny. Kamaradka ma holcicku a ta ma ty prvni a jednou jsem si vsimla, ze se ji nausnice rozepla.Mala ma 15m
Jo já chtěla něco extra, kroužky jsem nechtěla že je má každá holčička. vybrala jsme krásné berušky a byl to horor
Do měsíce jsme objednala kroužky, nikde se nezatrhávají a nerozepínají ![]()
@anďeliczek píše:
Každemu se libi neco jineho. A taky si myslím, že to musí vedet hlavne zakladatelka co se bude k holčičce hodit.
no dyt, tvou volbu jsem taky nekritizovala. Ona se ptala, ja odpovedela
Ahoj. Vím, že to sem moc asi nepatří. Které z těchto naušnic se vám líbí nejvíc? mají být pro 5 letou holčičku. Díky