Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Ještě nebyla cítit, tak by to mělo být v pohodě. Neplašila bych.
Balenou mebo krájenou? Krájenou případně toho 3.9.? To jí nic nebude, normálně kupujeme v pátek a jíme ještě v neděli/pondělí🤷♀️ pokud nesmrděla nebo nebyla zelená, nic mu nebude, řekla bych🤔 jídlo taky v ledničce 2-3 dny vydrží bez úhony🙂
@Anonymní píše: Více
Co by jí mělo být? Pokud nesmrděla, tak bych ji normálně jedla.
Jíme normálně šunku starou i týden. Když je v lednici, nesmrdí, není zelená nebo slizká, je to v pohodě.
Kdyby ji něco bylo tak to poznáš. Být tebou tak si nezjišťují jak dlouho se valí nakrájená v chlaďáku v řeznictví by si potom nejedla nic..
![]()
To bude ok. Děti mají citlivější žaludek. Kdyby šunce fakt něco bylo, už by udělala neplechu v žaludku a letěla by zpět ven.
Tý šunce nic nebude. My teda nikdy nesníme šunky ani salám do druhého dne a jíme to i třetí den a suchý salám i dýl
Takhle hysterická jsi vždycky? Zkaženou šunku bys fakt poznala.
Ahojte, prosím vás dnes jsem si myslela, že dávám na snídani novou šunku a dala jsem šunku z 3.9., syn 6 let snědl 1 kolečko. Druhý syn nestihl naštěstí jíst.. Voněla jsem ji, nezdálo se mi, že by smrděla.. Může se mu něco stát? Je po jídle cca 1,5 hodiny, zatím asi dobrý, doma nemám žádné uhlí ani nic, co bych mu pro jistotu dala ☹️