Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To mě nikdy fakt nenapadlo, nemyslím si, že by cokoliv hrozilo. Pokud to nic neudělá tobě tak ani dítěti.
Spíš teda bych ve tvé situaci ocenila manželovu iniciativu, to každého chlapa nenapadne ![]()
Příspěvek upraven 04.09.25 v 17:13
Co by mu to mělo udělat?
Je to na okna.. Když to nenastříkal na dítě, problém nevidím..
Myslíš, že rodiny s dětmi nikdy nemyjou okna? Vždyť se nikomu nic nestalo. Stříkal to na okno, ne na dítě.
A přemýšlela jsi někdy nad tím, jestli mu vážně neublíží prach, smog, výfukové zplodiny a různé nečistoty v ovzduší?
Já myslela, že dotaz půjde směrem „jak a kdy to umýt, když mi dítě pořád visí na noze“. Hele, je nepříjemné to nějak dlouho vdechovat, to jo, ale pokud to dítě nestálo přímo u toho aerosolu nebo se neráchalo v kýblu, byla bych v klidu. Vyvětrat, to jo, čuchat ty vůně Sava, Clinu aj. taky nemusím, ale fakt se uklidni. Nehrozí nic.
Tyhle dotazy nepřestanou fascinovat.
Rádi vidíme přes čisté sklo ven. Takže v každém věku dětí u nás proběhlo pravidelné mytí.
Twl chlap umyje doma okna a místo aby byl tudíž sex, tak vyšiluješ kvůli smradu z clinu ![]()
Když to tak moc zapáchalo, určitě je v tom nějaký hnus… I když je pravda, že jsem těhotná a všechno cítím intenzivněji..
Tak proč to kupujete když je v tom hnus?
Prosím tě zklidni hormon.
@Anonymní píše: Více
Dej si nohy nahoru a poděkuj manželovi, že okna umyl. Dítě to přežije, neboj
Ahojte, myjete okná při dětech? Moje má 2 roky. Může se používat třeba klin na okná a jiné leštiče? Nemůže to být pro něho jedovaté? Jde mi o to, že manžel myl okno v kuchyni, použil právě klin a strašně to smrdelo až ve vedlejším obyváku, kde byl malý.. Ja jsem právě došla domů, hned jsem otevírala okna a brala malého pryč, ale isto se toho dost nadýchal.. Nehrozí mu z toho něco? Prý nastříkal tak 5-6× na každé okno z každé strany (2 okná). Co mám teď dělat?