Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Poradí mi někdo čím čistit troubu a sporák? Já teda neagresivní prostředky chci řešit jen v kuchyni a muž zase nadává, když chci aby oddělal odkapávač, pokud chce čistit něco s prostředkem u toho, že jsem psychicky nemocná.
Zakladatelko dopadneš jako já, pokud se budete jednou hádat o děti nenechá je s psychicky nemocnou mámou. A retardovanou..
@a12 píše: Více
Mně Clin nesmrdí a teď mi navíc došel. Zjistila jsem, že jediné, co tu mám k leštění skel je Pronto, ani jsem nevěděla, že je i na sklo.
Doma se pomalu snažíme přejít na ekologickou domácnost (jako první jsme přešli na eko prací gely, protože Persily a podobné jsou hrozné driáky, potom eko tablety do myčky, mycí prostředek na nádobí), ale řešit, čím se meje okno..to by mě teda nenapadlo ![]()
@Magrathea ty tablety eco mi neseděly, zanechávaly bílý povlak na barevném nádobí. Jakou značku máš? A na praní?
@Anonymní píše: Více
Peru v gelech Cleano a tablety používám Ecozone, ale tam jsem zjistila přeci jen nějakou nesrovnalost ve složení, takže až dopotřebuji, chci přejít na Mulieres.
My teda okna leštíme a myjí se pravidelně. Teď se myly v létě na hody. Další interval bude na Vánoce.
Máme vše antracit. Na tom vyloženě svítí usedlý prach. Dali jsme venkovní žaluzie před okna a síťky proti hmyzu do každého okna v přízemí. Takže teoreticky se nemusí ani umývat okna pravidelně, protože je venku úplně prd poznat, jestli je okno leštěné nebo není. Stačí umýt žaluzie a parapet venku a vypadá vše čisté. To děláme co dva týdny (jsme v centru obce u hlavní cesty). Moc na očích. Takže prachu dost od aut. Ale venku nikdo nepozná, jestli je vůbec okno umyté nebo leštěné. Ale my to uvnitř vidíme. A v podkroví se střešní prostě umyjí. To je teritorium mého muže (nemusím výšky). Jak si on udělá svůj rajón, to neřeším. Jsem šťastná, že nemusím na schůdky lozit.