Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Janli píše: Více
Tak manzel by ji mozna nedekoval, ale asi by ani hned neutikal otevirat okna a honem s ditetem ven, kdyby ucitil umyta okna po navratu domu. To pak asi bude mit pocit, ze priste radsi nedelat nic, nez za to dostat vynadano.
@Anonymní píše: Více
Ne, když jsou děti, tak se nesmí používat vůbec nic, i s vodou bych byla opatrná. A ven taky nechodˇ, víš co je všechno ve vzduchu?
@Melancholická panda píše: Více
A teď si vem, ze tyhle matky maj babičky, který delaly hromadu věcí úplně jinak, chápu, že dneska se děti nedavaj do chodítek apod. Uz to je ale obcas taková třecí plocha s babičkama, pak třeba knedlik na pul roce..
Ale když na babicku nabehne s umytyma oknama, nebo třeba, že neexistuje mýt nádobí jarem, když na to pak dává jídlo dítěti, tak to pak musí být vztahy ![]()
Manžel okna myje, dokonce častěji než já a vždycky ho pochválím. On zase, když vytahuje čisté oblečení ze skříně, tak mě chválí, jak krásně voní.
Uklidni se, nic se nestalo. Příště okna umyjte vodou s univerzálním čističem, stáhněte kvalitní stěrkou a nic neleštěte.
Děkuji holky, možná jsem vám k smíchu, ale mě do smíchu teda není, nějak se s tím neumím vyrovnat.. co ak se malému nějak ublížilo, bude mít nějaké následky, třeba i do budoucna.. Nevím, jak na to přestat myslet.. Možná jsem i přecitlivělá z těhotenství, nevím..
Je tady i nějaký odborník na chemii, čistící prostředky a pod., co by mi to prosím vysvětlil?
Zavolej si na toxikologickou linku. ![]()
A dělej něco s úzkostmi.
Prostředek, který by způsoboval poškození organismu by u nás byl zakázaný. Uklidni se.
Tak snad si to nestrikal do obliceje ne? Kdyby neco tak se to projevi hned - bolest hlavy, zvraceni. Ne ze se nejaky nasledek projevi az mu bude 18.
Buď si z nás děláš srandu nebo jsi nemocná a tady v tom případě ti žádné toxikologicke středisko nepomůže. Pomůže ti jen dobrý psychiatr a psycholog.
Jak tu psala @Havlova, zavolej si na tu toxikologickou linku, tam jsou odborníci a vysvětlí ti, zda to mohlo dítěti uškodit. Ale jestli tě to neuklidní ani potom, tak nevím, to už je vážně na odbornou pomoc.
A byl to fakt clin? Protože tim myju kolikrát i skříňky u kuchyně a nepřijde mi ten zápach agresivní, v podstatě to ani necítím.
To mi horší přijdou ostřikovače v autě ![]()