Mytí oken při dětech?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8804
4.9.25 20:17

@Janli my obvykle jedeme okna souběžně. Chlap podkroví a já přízemí. Ale krom svého muže a otce neznám moc chlapů, kteří myjí okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.9.25 20:19

@Kelsey1 no, bohužel. Znám víc ženskejch, co sekají zahradu, čistí odpady, vyměňují pneumatiky, umí zdít a nahazovat než chlapů, co myjí okna….. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snopy123
4.9.25 20:19

Myla jsem ok a xys s dětmi, bez dětí. Přežily všechny.
Manžel tedy někdy okna umyje, ale máme to tak nějak normální. Že by to 30 let bavilo jen mě to ne :)
Ale můj manžel klidně peče i cukroví ( baví ho to), tak možná bude spíš výjimka.

• Citovat
  • Upravit
41752
4.9.25 20:22
@inkakřivák píše: Více

Svatý Václav na klice. :potlesk: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 20:23

@Kelsey1 A i chemickými čističi jako je Clin? A v přítomnosti 1-2 letých dětí?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.25 20:25

@Snopy123 I s chemickými přípravky jako Clin a podobně?

Holky a ostatní čističe jako Cif, Savo, čistič varní desky a pod. taky používate i při dětech? Ptám se protože ten můj malý dvouletý za mnou pokaždé jde a musí být při všem.. Uklízet se musí, jenomže nedá se všechno dělat když spí v poledne a babičky na hlídání nemáme..

• Citovat
  • Upravit
41752
4.9.25 20:25
@Anonymní píše: Více

Jo. A přežily do dospělosti. Příště se ti holt na okna vykašle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41752
4.9.25 20:26
8o
Tak snad použij hlavu. Savo holt bez dětí a větrat. Cif je v podstatě jemný písek (jo, přesně to, co pojídají na pískovišti) s detergentem. Tak ten ano.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8804
4.9.25 20:33

Samozřejmě. Vyhledej odbornou pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8327
4.9.25 20:35

jasně, že nebudeš něco umývat savem a malý bude vedle tebe. Cif je v pohodě, v tom bych extrémní riziko neviděla. Fakt bych z toho nedělala až takovou kovbojku, akorát si zadelavas na úzkosti.
Každopádně vše je o organizaci - využít čas spánku, nebo volno manžela (můžou jit ven na procházku nebo si hrát vedle v pokoji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
4.9.25 20:45

Co mikro plasty v plastových lahvích (kojenecká voda)? Co chemie na pokožku - používáš čistě přírodní kosmetiku a drogerii? Co chemie v jídle - máš bio maso, zeleninu a vše? A co očkování?!?!?!?

Nádech výdech… Můžeš okna mýt octem. Já třeba mám vodu s nějakým přípravkem na nádobí - na odmaštění a okna pak utírám speciálním hadrem, co hned leští, tak já se bez „okeny“ obejdu. Předtím jsem měla stěrku, takže podobný postup. Ale fakt mě nenapadlo to řešit. Mimino na zemi nebo v postýlce, koukalo na mě a já dělala okna. Víc jsem řešila, aby mi neprochladlo, když jsem rozvalila okno ve větší zimě. Paradoxně se mi okna myla lépe, když byly holky jako maličké, bdělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25090
4.9.25 20:48

Savo a tomu podobné, nepoužívám. Varnou desku myju přípravkem na nádobí. Tekutý písek používám v koupelně. Hele, ony jsou tady ty věci ochucené hořkým ochucovadlem, aby to děcko nevypilo. Nedávno jsem olízla prst - myslela jsem, že kapka na sklenici byla voda, ale byl to přípravek na nádobí - brrrr, tak kapka stačila.
My nemáme nic ani v záchodě, pijou nám z něho kočky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.9.25 20:49

Tak mé dítě ty čističe nejedlo ani si to nestříkalo do očí, takže ano, byl v místnosti kde se uklízelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
4.9.25 20:50
Čistič varné desky - jestli myslis tu ziravinu na trouby a grily, tak tu nepoužívám vůbec. A zbytek klidně, setrim s tím a nejraději mám malinovy octovy čistič, savo použiju, ale jen opravdu výjimečně a nejhorsi, co se stalo, tak ze to dite trochu postříkalo a mělo flicek na teplackach :P

A H2O davas dětem pít? Takovou chemii… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+