Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to s vámi souhlasím. To bych syna radši osobně odvezla a přivezla, než ho dát někomu do auta, kdo sotva řídí. Kort v dnešní době 🤦
@Veru1987 píše:
Přijedou oba nebo ona sama?
Oba, ale exmanzel nemá řidičák ![]()
A az zavola policii, ze mu syna nechces dat, tak cim budes argumentovat? Ze ona ma ridicak chvilku? Jako přání je to hezké, ale mám pocit, ze uplne k ničemu. On si te poslechne, policie si te poslechne, ale to je tak vsechno ![]()
Bud syna odvez, nebo se neda nic delat.
Asi nemáš na vybranou. Pokud řidičák dostane, tak je způsobilá řídit auto. Bývalému dítě musíš vydat, pokud jedete podle rozsudku. Pokud ne, nedávej mu ho, ale počítej s tím, že bude zle.
To ze se bojis chapu, tak syna odvez a je to. Nemuzes dite nedat otci jen ptz ma cerstvy ridicak.
To ze ho sama odvezes neni uplne reseni.. budou chtit jet nekam na nakup, na vylet, kdyz budou mit syna u sebe a stejne se tomu, ze bude ridit ona nevyhnes
To je jedno ze ho odveze k otci.. I tam můžou jezdit po meste autem
pokud nema chlap rozum a necha dite vozit Zmiji ![]()
@Anonymní píše:
Oba, ale exmanzel nemá řidičák
Ufff nepustila!!! Kdyby byla pod dozorem zkušeného řidiče. Já pro děti od muže jela sama tak po půl roce, to mě muž učil fakt jezdit, jzdila jsem s ním hodně všude možně. Než jsem se pustila sama trvalo to, a než jsem sama vzala děti do auta a já byla jako řidič… to trvalo fakt dýl.
Taky bych se bála, ale to opravdu neovlivníš ![]()
Tak snad bude ženská jezdit opatrně a brzy se vyjezdí. Ach jo ![]()
Naprosto te chapu, take bych trnula hruzou. Radsi bych ditko odvezla sama tam a zpet. Neni to v dotazu, ale nechapu proc si otec dite nevyzvedaval? To ze nema ridicak je vymluva. Snad jezdi vlaky, autobusy… a neznam chlapa, co nema ridicak ![]()
Holky nademnou maji pravdu, reseni to neni odvest. Budou jezdit urcite ve svem bydlisti. Jen se modlit, aby dotycna jezdila opatrne
Presne tak, ja jezdila pod dohledem jeste rok. Autoskoly dnes nic nenauci.. A jeste vozit brecici cizi dite.. Vubec jako. A na rozsudek bych se vy.. On si ho nebral delsi cas, takže to ze párkrát nedas ty,… Apelovala bych na jeho rozum pokud nějaký má.. A bud dovezt a odvest a příslibem ze oni vozit nebudou ani ve městě, at se nejdřív vyjezdi… Nebo at dorazí busem ci vlakem
Ahoj, synuv otec žije asi 80 km od našeho bydliště. Má prý problém se pro syna dostávat, tak si ho nějakou dobu nebral. Teď přišel s tím, že si jeho přítelkyně dělá řidičák, který bude mít kolem 10. Prý už auto mají koupené a hned po zkouškách si pro syna přijedou. Já fakt trnu hrůzou a přemýšlím, že to celé zatrhnu. Přece nemůžu dát svoje dítě do auta někomu, kdo si teď dodělává papíry. Co myslíte?