Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
http://www.novinky.cz/…olcicka.html
Proboha, to by mě nikdy nenapadlo, strčit dítě do kufru,i kdyby sebevíc spinkalo, poučení pro ty, které by to napadlo!
Taky nestíhám…ale lidé jsou různí. Když někdo může nechat dítě v mrazu/ ve vedru v autě a odejít si na nákupy, tak proč by ho někdo jiný nemohl převážet v kufru… ![]()
Nezodpovědná píp! Ikdybych měla to auto, tak by me to nikdy nenapadlo ![]()
Dobrý je jeden z příspěvků v diskuzi pod článkem: „No ještě že ten kočárek s dítětem nepřivázali na střechu.“ ![]()
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor ![]()
Taky mi to hlava nebere. I kdyby sebevíc tvrdě spalo,vždycky do autosedačky i za cenu že se probudí a bude třeba řvát celou cestu.
lulje píše:
Dobrý je jeden z příspěvků v diskuzi pod článkem: „No ještě že ten kočárek s dítětem nepřivázali na střechu.“
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor
Jo taky jsem to cetla -vtipalek-
Ale to uz by bylo fakt moc.
lulje píše:
Dobrý je jeden z příspěvků v diskuzi pod článkem: „No ještě že ten kočárek s dítětem nepřivázali na střechu.“
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor
Příspěvek dobrý ![]()
a co se matce honilo hlavou
,že ho tam dala pro nás zůstane záhadou ,a pokud je jen trošku normální, tak si to v životě nodpustí a bude děkovat všem svatým co při maličké stáli, že se jí nic nestalo.
Tak já se klidně přiznám, že mně tato myšlenka jednou probleskla hlavou - jelikož naše dítě bylo značně neurotické, tím víc v autě a za každou minutu spánku jsme byli vděční.Takže když náhodně při nákupu v kočárku usnula, tak jsem ji opravdu s těžkým srdcem přendávala do sedačky, což 100% znamenalo, že bude ještě mrzutější než jindy ![]()
Samozřejmě zůstalo jen u myšlenky, stejně jako bych nikdy nenechala neupoutané dítě v autosedačce, i když jedeme jen přes ulici ke tchýni a děti tam musím těžkopádně upoutávat v zimním oděvu
A že jsem poslední dobou viděla v autech nepřipoutaných dětí víc ![]()
Já jela kolem.nechápu proč do ní tramvaj narazila když jí musela vidět aspon pul minuty minutu jak tam stojí
,ale ba né chápu,plzeňští tramvajáři to dělaj velmi často a schválně
,ale nápad to byl hodně blbej,to jo
Já to taky jednou viděla, paní otevřela dodávku, strčila tam kočár i s dítětem, zalezla za ním, zavřela, za chvilku přišel chlap a jeli… Doufám že příště bude někdo duchapřítomější a zavolá na ně policii, já než se rozkoukala, tak bylo na opsání SPZ pozdě.
No to je děs, to mi přijde stejně hrozné, jako když někdo řekne, že dítě nebude přivazovat do sedačky, že jedou jen kousek, ale i na kousku se může něco stát a za to mi ta minuta při zapnutí pásů přece nestojí. Takoví rodiče si vůbec nezaslouží mít děti. A kolik jiných rodičů by je chtělo a nejde to … to mi připadá taaaak nespravedlivé