Dítě v kufru?

3641
20.1.11 16:09

Dítě v kufru?

http://www.novinky.cz/…olcicka.html

Proboha, to by mě nikdy nenapadlo, strčit dítě do kufru,i kdyby sebevíc spinkalo, poučení pro ty, které by to napadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4823
20.1.11 16:14

8-o :roll: :zed: 8-o
Tak to mi hlava fakt nebere!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.1.11 16:16

Taky nestíhám…ale lidé jsou různí. Když někdo může nechat dítě v mrazu/ ve vedru v autě a odejít si na nákupy, tak proč by ho někdo jiný nemohl převážet v kufru… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.1.11 16:18

Nezodpovědná píp! Ikdybych měla to auto, tak by me to nikdy nenapadlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
20.1.11 16:19

Tak to je síla.Nechápu.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
20.1.11 16:21

Dobrý je jeden z příspěvků v diskuzi pod článkem: „No ještě že ten kočárek s dítětem nepřivázali na střechu.“ :lol:
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
20.1.11 16:33

Taky mi to hlava nebere. I kdyby sebevíc tvrdě spalo,vždycky do autosedačky i za cenu že se probudí a bude třeba řvát celou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.1.11 16:36
lulje píše:
Dobrý je jeden z příspěvků v diskuzi pod článkem: „No ještě že ten kočárek s dítětem nepřivázali na střechu.“ :lol:
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor :zed:

Jo taky jsem to cetla -vtipalek- :lol: Ale to uz by bylo fakt moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
20.1.11 16:41

Taky to nechápu…čím ti rodiče přemyšlely? 8-o :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.1.11 16:44

Lidé jsou různí, nechápu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.1.11 16:56
lulje píše:
Jinak teda je fakt, že ta ženská je magor :zed:

Příspěvek dobrý :mrgreen:

a co se matce honilo hlavou 8-o ,že ho tam dala pro nás zůstane záhadou ,a pokud je jen trošku normální, tak si to v životě nodpustí a bude děkovat všem svatým co při maličké stáli, že se jí nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
20.1.11 17:39

:lol: Tak já se klidně přiznám, že mně tato myšlenka jednou probleskla hlavou - jelikož naše dítě bylo značně neurotické, tím víc v autě a za každou minutu spánku jsme byli vděční.Takže když náhodně při nákupu v kočárku usnula, tak jsem ji opravdu s těžkým srdcem přendávala do sedačky, což 100% znamenalo, že bude ještě mrzutější než jindy :cert:
Samozřejmě zůstalo jen u myšlenky, stejně jako bych nikdy nenechala neupoutané dítě v autosedačce, i když jedeme jen přes ulici ke tchýni a děti tam musím těžkopádně upoutávat v zimním oděvu :roll: A že jsem poslední dobou viděla v autech nepřipoutaných dětí víc :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.1.11 18:10

Já jela kolem.nechápu proč do ní tramvaj narazila když jí musela vidět aspon pul minuty minutu jak tam stojí :nevim: ,ale ba né chápu,plzeňští tramvajáři to dělaj velmi často a schválně :evil: ,ale nápad to byl hodně blbej,to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
20.1.11 18:32

Já to taky jednou viděla, paní otevřela dodávku, strčila tam kočár i s dítětem, zalezla za ním, zavřela, za chvilku přišel chlap a jeli… Doufám že příště bude někdo duchapřítomější a zavolá na ně policii, já než se rozkoukala, tak bylo na opsání SPZ pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
20.1.11 19:07

No to je děs, to mi přijde stejně hrozné, jako když někdo řekne, že dítě nebude přivazovat do sedačky, že jedou jen kousek, ale i na kousku se může něco stát a za to mi ta minuta při zapnutí pásů přece nestojí. Takoví rodiče si vůbec nezaslouží mít děti. A kolik jiných rodičů by je chtělo a nejde to … to mi připadá taaaak nespravedlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí