Dítě vylézá z autosedačky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36720
4.5.17 17:01

U nás stačí pohrozit poldama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
4.5.17 17:05

Tak ono zalezi na veku, nasemu dvouletakovi muzu hrozit treba basou a je mu to fuk :D jinak mi taky pride ze to mate malo utazeny, kdyz to ma fest tak se z toho vyvlict nemuze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
4.5.17 17:29
@Temaho píše:
Zastavit, vysadit „ok, tak jdeme pěšky“ ono si to hned rozmyslí ;)
:mrgreen: haha on teď má období ťapi, ťapi takže by to bylo pro něj za odměnu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
4.5.17 17:30
@Doe_Jane píše:
Při policejní kontrole jsem poprosila policistu jestli by mu mohl říct, aby tam hezky seděl a od té doby je vše ok
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.5.17 17:32

@Danulinka16 Moje malá 2 a půl letá si také začala sundávat popruhy, v klidu jsme ji to 2×, 3× vysvětlily, proč si to nemůže sundávat atd., no a ona to pochopila.
Jinou radu, než gumičku jak píšete a nebo děcku pohrozit, dát mu dát na zadek, nebo na něho křičet opravdu nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
4.5.17 17:33

Holky, je to možný, že to mám málo utažený, zkusím víc, ale přijde mi, že to musí být pro něj děsný, tam být tak vraženej utazenej, ale asi nic jinýho nezbyde a na ty spony se taky podívám, díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
4.5.17 17:46

Pokud máš ještě sedačku 9-18kg a dítě se zvládne vyvléct z pásů, pak je máš málo utažené. Koukni na youtube - bývají tam videonávody k sedačkám, jak mají pásy vypadat utažené. V podstatě pod pásy dostaneš jen prst. Cokoliv jiného je špatně a v případě autonehody to dítě ze sedačky vyletí! To je pak úplně jedno, jestli je v sedačce nebo ne. K sedačkám 15-36kg existuje přídavný pás, který dítěti nedovolí vyvléct se.

• Citovat
  • Upravit
4190
4.5.17 18:36

U nás se dítě odpoutávalo. Nakonec jsme museli koupit jinou sedačku s pultíkem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.5.17 18:39

U nás to starší začal dělat v roce a zastavit nebo pohrozit policajtama fakt nepomohlo. Z toho fakt rozum neměl a zastavení by bral jako super, konečně můžu ven.

Kolem 2,5 už pochopil a byl klid.

Pásy jsme měli utažene na maximum i pan v prodejně to zkoušel. Paní prodavačka se tvářila, že to není možný a že ho máme víc mlátit.

Druhý je pecka, takže kdybych měla jen jeho, tak to nechápu, jak se může dítě vyvlikat, tak dámy nesudte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
4.5.17 18:42
@Janli píše:
Pokud máš ještě sedačku 9-18kg a dítě se zvládne vyvléct z pásů, pak je máš málo utažené. Koukni na youtube - bývají tam videonávody k sedačkám, jak mají pásy vypadat utažené. V podstatě pod pásy dostaneš jen prst. Cokoliv jiného je špatně a v případě autonehody to dítě ze sedačky vyletí! To je pak úplně jedno, jestli je v sedačce nebo ne. K sedačkám 15-36kg existuje přídavný pás, který dítěti nedovolí vyvléct se.

Taky záleží, jak statný máš dítě. První hubnout dokázal protáhnout i centimetrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5136
4.5.17 18:57
@Temaho píše:
Zastavit, vysadit „ok, tak jdeme pěšky“ ono si to hned rozmyslí ;)

A co kdyz to dela na dalnici? Kde nejde ani zastavit, natoz vysadit. Nase mala to taky obcas dela, vetsinou si da rict, a navlekne si pasy zpatky, ale obcas ne a ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
4.5.17 19:10

@Danulinka16 taky mi vylejzal takhle a bohužel se uměl i rozepnout zhruba od 1.5 roku… přešlo ho to až nějak po 3 narozeninách a do te doby jezdil občas holt nepřipoutaný :-/ nebylo možný každých 5 min zastavovat a neměla jsem na to nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
4.5.17 20:09

Náš se vyvlékal už vajíčka. Když jsme pak kupovali sedačku 9-18, tak ho poutala školená prodavačka, malý spustil totální hysterák a ve vzteku se prosoukal rameny ven, tak jen zírala. Tak máme sedačku pultíkovou, taky ji nesnáší, ale ještě se ní nedostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
4.5.17 21:44

Nam u obou dcer pomohla sedačka s pultem. Když mi na dálnici dítě vlezlo na klín (řídila jsem) málem mě klepla pepka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
4.5.17 22:01

Pokud není dítě dostatečně pevně připoutáno (dost přitažené ramenní popruhy), tak není v autosedačce v bezpečí! V případě nárazu se může horní část těla vyvléct - je to hrozná síla - a způsobit dítěti závažné zranění. Proto ani třeba nemá jezdit v zimě v zimní bundě kvůli vysmeknutí z pásů.

@Danulinka16 píše:
Holky, je to možný, že to mám málo utažený, zkusím víc, ale přijde mi, že to musí být pro něj děsný, tam být tak vraženej utazenej, ale asi nic jinýho nezbyde a na ty spony se taky podívám, díky moc :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí