Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky máte nějaký grif nebo pomůcku na neposlušné děcko v autosedačce? Sundavá si nebo se spíš vyvleka z ramenních popruhů, zastavím, nandam a za 5 minut to ten prevít má zase dole. Myslela jsem, že bych mu ty popruhy třeba po zapnutí sepnula třeba nějakou gumičkou, ale nevím…
Zastavit, vysadit „ok, tak jdeme pěšky“ ono si to hned rozmyslí ![]()
Musis to poradne utahnout. Pak se i daji koupit bezpecnostni spony, kterymi se ty pasy sepnou. Otazka je, zda to neni kontraproduktivni v pripade, kdy budes potrebovat dite rychle vyndat.
Tedy nevim, ale když utáhnu pasy, tak nema jak vylézt. Nemáš to málo pritazene?
Existuje speciální spona, která popruhy přitáhne k sobě. Besafe belt collector nebo belt guard. A pokud by nepomohlo, tak anti-escape systém, to je taková vesticka navlečená na pásy.
Ty spony jsou podle mě dost nežádoucí, kvůli vyprošťování. Jinak teda moje dítě by se z pásů taky nevyvlíklo, má to prostě fest.
Vysvětlila jsem mu, že za jízdy máme všichni pásy a proč to tak je, a nechal toho… ![]()
Při policejní kontrole jsem poprosila policistu jestli by mu mohl říct, aby tam hezky seděl a od té doby je vše ok
Tak ono zalezi na veku, nasemu dvouletakovi muzu hrozit treba basou a je mu to fuk
jinak mi taky pride ze to mate malo utazeny, kdyz to ma fest tak se z toho vyvlict nemuze ![]()
@Temaho píše:
Zastavit, vysadit „ok, tak jdeme pěšky“ ono si to hned rozmyslí