4letému dítěti se udělalo slabo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
117
5.4.14 07:39

Dítěti se udělalo slabo

Ahoj, mám dcerku 4 roky a ráno se jí udělalo slabo. Zezelenala a byla hodně spocená. Lehla si a za chvilku jí to přešlo, že chce jíst. Pak už byla veselá. Ještě se jí to nikdy nestalo. Mám plašit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24797
5.4.14 07:42

@flos Možná ji klesl tlak. Mě to tak dělá často - udělá se mi mdlo, černý fleky před očima, jsem bílá a musím si sednou nebo lehnout. Když si nesednu, tak omdlím. Do pěti minut je to lepší. Je dobrý se napít něčeho sladkýho, pomůže to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27591
5.4.14 07:43
@flos píše:
Ahoj, mám dcerku 4 roky a ráno se jí udělalo slabo. Zezelenala a byla hodně spocená. Lehla si a za chvilku jí to přešlo, že chce jíst. Pak už byla veselá. Ještě se jí to nikdy nestalo. Mám plašit?

tak u dítěte bych se minimálně poradila s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
5.4.14 07:43

@bimbama mám stejný zkušenosti. A dodržovat pitný režim je základ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
5.4.14 07:49

Ještě mě napadlo, takové stavy občas bývají při nedostatku cukru v krvi. Jak večer jedla, pila? Nicméně bych se poradila s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
5.4.14 07:52

Už jsem volala na pohotovost a tam mi řekli, že buď měla hlad, nebo se může projevit střevní infekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
5.4.14 09:22

Nízký tlak, hned ráno po probuzení sklenici vody. Jážiju s nízkým tlakem od mala, hodně se to začlo projevovat v pubertě, i jsem omdlela, od té doby vím, že ráno přísun tekutin, žádné vyskakování z postele, ale hezky pomalu a když je černo před očima či mžitky, pocení, zalehlé uši, tak se předklonit, aby se nahrnula krev do hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 10:16

Ahoj holky prosim vas nejsem tehotna tak nevim jestli tu muzu napsat…pisu z tabletu omlouvam se za preklepy…byly jsme ted s malym bobovat a me se udelalo hrozne divne ani nevim jak to popsat proste jsem stala a najednou me polil studeny pot a citila jsem ho az v nohach…nohy se mi rozklepaly a pred tim jsem mela takove zvlastni jakoby kruceni nebo co v brise…tak jsem se toho lekla ze jsme sly domu lekla jsem se ze s sebou seknu a prvni co jsem udelala sla jsem na velkou…pak jsem se zmerila a mela jsem 120/91 puls 95 a druhe 135/88 puls 88 tak nevim poradte co to muze byt…jsem z toho vyjukana :x lecim se s vysokym tlakem ale uz dlouho…

• Citovat
  • Upravit
2660
29.12.14 10:53

Střevní viróza nebo jen dietní chyba. Občas je mi před stolicí na omdlení nebo na zvracení. Tlak máš jen od nervů. ;-) Ale samozřejmě jen hádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
29.12.14 11:30

To je tlak v pohode.Taky se lecim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 11:36

Nikdy se mi to jeste nestalo lekla jsem se ze mam infarkt…

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
29.12.14 11:44

No tak potom nervy, panika a to ma priznaky jako infarkt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
29.12.14 12:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky prosim vas nejsem tehotna tak nevim jestli tu muzu napsat…pisu z tabletu omlouvam se za preklepy…byly jsme ted s malym bobovat a me se udelalo hrozne divne ani nevim jak to popsat proste jsem stala a najednou me polil studeny pot a citila jsem ho az v nohach…nohy se mi rozklepaly a pred tim jsem mela takove zvlastni jakoby kruceni nebo co v brise…tak jsem se toho lekla ze jsme sly domu lekla jsem se ze s sebou seknu a prvni co jsem udelala sla jsem na velkou…pak jsem se zmerila a mela jsem 120/91 puls 95 a druhe 135/88 puls 88 tak nevim poradte co to muze byt…jsem z toho vyjukana :x lecim se s vysokym tlakem ale uz dlouho…

Klidně ti mohl spadnout krevní cukr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
29.12.14 12:25

Presynkopa, vasovagalni etiologie. Tip od oka od pocitace…
Nohy nahoru, najez se a napij.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.14 12:38

@BellinkaX coze??To nechapu…to jsem nikdy neslysela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie