Průjem, únava, zvracení u 15 měsíčního

2452
2.4.14 15:20

Prujem, unava, zvraceni u 15.mesicniho

Ahoj maminy.. mám problém, u mého syna 15.měsíců..zvracel v sobotu večer, od neděle průjem (voda), v neděli zvracel jednou a v noci jednou, kakal asi 3×..v pondeli zvracel odpoledne, průjem stále..včera jsme byli u doktorky, ze je tonějaká viróza..pořád polehava, když pláče, tak nestastne, chce být pořád u me (( máme dietu samozřejmě, papa piskoty, rohlík, mrkev, banan, hodně bumbame.. ale pořád nic dávám mu enterol, smectu a ještě hylak jak nám mudr. řekla.. (( jsem s toho dost špatná. Nezažila jste to některá? (( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6536
2.4.14 15:27

No je nešťastnej neví pořádně co se s ním děje, a tak chce být pořád u tebe, jinak vydrž až léky zaberou bude líp a on veselejší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
2.4.14 15:30

Neboj to chce jen vydržet :lol: mám to doma od pátku a hned obě děti :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
2.4.14 15:45

No je mu blbě, chová se normálně.. Do ničeho ho nenuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
2.4.14 16:10

Asi rotaviry, vydrz, pak se to zlomi a bude dobre. Ze je vice kontaktni je normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1245
2.4.14 16:25

Pokud znova začne - doporučuji opět mudr nebo pohotovost. Skončili jsme takhle v nemocnici na kapačkách, vezla nás rychlá a malej v bezvědomí = naše rotavirová infekce v 18 měs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
3.4.14 13:50

Nedávej mu piškoty, lepší jsou takové ty kukuřičné výrobky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.14 21:17
@aenya píše:
Pokud znova začne - doporučuji opět mudr nebo pohotovost. Skončili jsme takhle v nemocnici na kapačkách, vezla nás rychlá a malej v bezvědomí = naše rotavirová infekce v 18 měs.

my v 19 měsících, tři dny na jip. Rotaviry jsou pěkný hnus. nakonec jsem je od něj chytla i já a vůbec se těm dětem nevidím že nic nechtějí( když jsem zkoušela jíst tak mi to jídlo v puse rostlo a nemohla jsem to polknout).Takže na to pozor a kdyby něco tak směr nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí