Díváte se na cizí profil?

2969
25.6.12 16:35

Díváte se na cizí profil?

Zdravím,

několikrát jsem na emimi četla jak se jedna druhé v diskuzi omlouvala, že se jí jukla na profil, prý to bylo omylem. No já takové věci vůbec neřeším, když někdo koukne, tak koukne, stejně ho mám bloklý. Jen nechápu ty omluvy :nevim:,to jsou tu opravdu někteří takoví prudiči, že je nutnost se omlouvat? Vždyť na tom nic není, nebo se mýlím :think:. Takže otázka koukáte nebo vadí vám že někdo kouká :mrgreen: klidně i anonym. Je to odlehčené téma, tak prosím žádné hádky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12895
25.6.12 16:38

Internet je veřejný ne? :D Hele a jak to zjistím, že se mi někdo dívá na profil? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2697
25.6.12 16:38

Tak to nechápu, já se na profily dívám a rozhodně mi nevadí, kdyby mi na něj koukal někdo každej den 24 hodin denně, to mi přijde jako nesmysl a ten kdo nechce, aby se koukal na jeho profil, tak proč ho tady tedy má? :nevim:

takže za mě - nevadí mi to a když nechci, aby o mě někdo něco věděl, tak to bloknu a fertik ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.6.12 16:39

Já kouknu na cizí profil, většinou když mě zajímá, odkud ten nick je, když je v diskuzi něco, co mě zaujme, kdyby to bylo poblíž nás, já ho mám zamčený, tak je mi to fuk, omluvy mi přijdou zcestné, od toho tady ty profily jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
25.6.12 16:39

Neřeším. mám ho zamknutý… a i kdyby ne, je to veřejné. Taky občas nechápu ty omluvy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.12 16:40

Koukám, nevidím na tom nic špatného. Třeba někdo napíše, kde je potřeba aspoň trochu lokalita, tak se mrknu, zda ji tam má.
Pak koukám na profil těm, o kterých si myslím, že si trochu vymýšlí, to je většinou u deníčků, tyhle Andrsenky mívají profil většinou odemčený a celkem rychle se zjistí, kde co psali a zda si neodporují :mrgreen:

Spíš teď řeším jinou věc, když mě někdo požádá o přátelství. To unamená pustit na zamčený profil. Jenže tam mám puštěné jen holky ze stálých diskuzí nebo ty, které znám fakt hodně dlouho, ale je mi žinantní žádost odmítnout. Tak mi tam visí a nevím si rady. Škoda, že není možné si odklikávat jen „známé“, kteří by třeba nemohli na profil či to měli trochu osekané a třeba se časem mohli posunout do skupiny přátel.
omlouvám se za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.12 16:42
@circus píše:
Internet je veřejný ne? :D Hele a jak to zjistím, že se mi někdo dívá na profil? :kytka:

vpravo jsou návštěvy na profil zaznamenané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
25.6.12 16:42

Koukám, když potřebuju vědět odkud kdo je (nebo někdy i omylem) a neomlouvám se. Sama nemám přehled, kdo mi byl na profilu a ani mi to nevadí.

@circus Návštěvy na profilu můžeš vidět na své stránce (na svém profilu :) ) v pravém sloupečku ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.12 16:43

Kuk na strejdu :mrgreen:
Já koukám, když chci zjistit, odkud dotyčná je. No, popř. když ho má otevřený a píše deníčky na pokračování, tak se v tom bezva vyhledává. Nevím, proč bych se někomu měla omlouvat a nechápu ani ty stesky. Vždycky, když někdo prudí v diskusi, tak neopomene prohlásit, že má zase návštěv :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak co nechci, aby jiní viděli, to nikde neukazuj, ne? :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.6.12 16:43

Občas kouknu. A když někdo navštíví ten můj, tak slušně pozdravím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
12895
25.6.12 16:44

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.6.12 16:45

@Gladys Omluvy není třeba od toho je diskuze :mrgreen:. No já teda známé ani přátelé zde nemám, takže jsem v klidu, ale taky jsem tam měla nějakou žádost, což jsem tak plně nepochopila, protože ta osůbka se mnou nikdy ani nediskutovala :think:. Bylo to na starém profilu, který jsem musela kvůli manžovi zrušit a udělat si nový, prostě tam visela, nevšímala jsem si toho. @circus je to po pravé straně myslím návštěvy profilu, chvíli mi trvalo než jsem pochopila vo co go :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
25.6.12 16:46
@Gladys píše:
Koukám, nevidím na tom nic špatného. Třeba někdo napíše, kde je potřeba aspoň trochu lokalita, tak se mrknu, zda ji tam má.
Pak koukám na profil těm, o kterých si myslím, že si trochu vymýšlí, to je většinou u deníčků, tyhle Andrsenky mívají profil většinou odemčený a celkem rychle se zjistí, kde co psali a zda si neodporují :mrgreen:Spíš teď řeším jinou věc, když mě někdo požádá o přátelství. To unamená pustit na zamčený profil. Jenže tam mám puštěné jen holky ze stálých diskuzí nebo ty, které znám fakt hodně dlouho, ale je mi žinantní žádost odmítnout. Tak mi tam visí a nevím si rady. Škoda, že není možné si odklikávat jen „známé“, kteří by třeba nemohli na profil či to měli trochu osekané a třeba se časem mohli posunout do skupiny přátel.
omlouvám se za OT.

Tak na Andrsenky :lol: stačí i strejda gůgl. Jenže já na to kašlu, ona to pak nějaká detektivka stejně udělá, napíše a já čumím jak puk, čemu že jsem to zas uvěřila :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.6.12 16:48

@lucineeccka A jak to děláš :lol: To jí jako písneš SZ :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.6.12 16:50
@1024 píše: