Dívčí dětské ochlupení

Anonymní
21.8.12 19:02

dívčí dětskéopchlupení

Ahoj anonymně omlouvám se…

Dnes jsem zjistila, že dcera 8let má na přirozením chlupy cca 2cm velké v počtu asi 4-5. Má je spíše jakoby vycházející od klitorisu…Takže na první pohled vidět nejsou.

Myslíte že je to ok? Jsem z toho taková překvapená…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2926
21.8.12 19:15

Myslím, že to není ok, nebuď překvapená a radši jí vezmi k dr. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
21.8.12 19:17

A není dcera silnější? Většinou u silnějších holčiček se objevují tyhle znaky brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
21.8.12 19:19
@trybitka píše:
A není dcera silnější? Většinou u silnějších holčiček se objevují tyhle znaky brzo
:D :D nase dcera 9 v unoru 10let je ma tez, silna neni, holt zacinaji byt slecny
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
21.8.12 19:22

Já to nemyslela zle. Já taky nejsem silná spíš naopak a puberta se u mě projevila docela brzo :mrgreen: třeba ségry dcera je silná a taky to má dokonce má i pár chloupků v podpaží a její 9 a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
21.8.12 19:24
@trybitka píše:
Já to nemyslela zle. Já taky nejsem silná spíš naopak a puberta se u mě projevila docela brzo :mrgreen: třeba ségry dcera je silná a taky to má dokonce má i pár chloupků v podpaží a její 9 a půl
;) vsak jo
celkove dnesni mladez dospiva drive
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
21.8.12 19:26
@Loll píše:
Myslím, že to není ok, nebuď překvapená a radši jí vezmi k dr. :mavam:

Predpokladam, ze tohle byl vtip ne? :think: :lol:

Zakl. podle me je to normalni, hold uz ti holcicka zacina dospivat, sice brzo ale asi uz to tak bude.Ma sestra mela prvni menses v deviti letech, co se tyce ochlupeni rikala ze to prislo taky v tomto veku ;)

• Citovat
  • Upravit
4854
21.8.12 19:26

Ahoj, ted to resi znama, jeji 7leta holka ma to same a jeji detska dr. ji poslala na endokrinologii, nabrali ji krev a cekaji na vysledky.Jde o to, ze pokud je to predcasnym vyspivanim, tak se na t oberou leky, protoze kdyz devcatko dostane prvni menstruaci, tak prestane rust.Byt tebou, jdu za detskou dr. aspon se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
21.8.12 19:28
@Jaruna píše:
Ahoj, ted to resi znama, jeji 7leta holka ma to same a jeji detska dr. ji poslala na endokrinologii, nabrali ji krev a cekaji na vysledky.Jde o to, ze pokud je to predcasnym vyspivanim, tak se na t oberou leky, protoze kdyz devcatko dostane prvni menstruaci, tak prestane rust.Byt tebou, jdu za detskou dr. aspon se zeptat.

ja dostala ms v 11 letech a rostla jsem do 15ti 8o
nikdy bych do ni leky kvuli dospivani nedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
21.8.12 19:31

Ja dostala MS ve 13 a uz jsem nevyrostla ani o cm. Nasi me tenkrat taky brali na endokrynologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
21.8.12 19:33

@pipiinka ty si jako myslis, ze si vymyslim, nebo co? A podle me je rozdil dostal ms v 7,8 letech a v 11.V tech 11 muze mit klidne 150cm, za to v 7 o 20cm min.Ted mi moje holka za dva roky vyrostla presne o 20cm a to uz je rozdil ne? A jasne, ze i kdyz to dostane hodne brzy, ze jeste neco vyroste, ale hodne, hodne pomalu a malo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
21.8.12 19:34
@blorchi píše:
Predpokladam, ze tohle byl vtip ne? :think: :lol:Zakl. podle me je to normalni, hold uz ti holcicka zacina dospivat, sice brzo ale asi uz to tak bude.Ma sestra mela prvni menses v deviti letech, co se tyce ochlupeni rikala ze to prislo taky v tomto veku ;)

Vtip to nebyl, holčičky by neměly dospívat v osmi letech. Často je tam endokrinologický problém, asi bych nad tím opravdu nemávla rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
21.8.12 19:34

@Janichka ti verim, doktori urcite vi co rikaji a proc to vysetreni delaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.12 19:35
@pipiinka píše:
ja dostala ms v 11 letech a rostla jsem do 15ti 8o
nikdy bych do ni leky kvuli dospivani nedavala

Já rostla do 13ti a menzes jsem měla od 12ti a mám 192cm, věř, že bych za léky byla ráda. Naopak kamarádka má menzes od 9 let a od té doby nevyrostla. Je nám 30. Ona má 158cm. Taky by dala nevím co, aby neměla menstruaci takhle brzy a povyrostla.

• Citovat
  • Upravit
6945
21.8.12 19:44

Tak moje sraší dcera dostala MS ve 14 a měří zatím, ale asi víc nevyroste 168 cm, to je málo nebo já nevím :think: :nevim:??,poradte mi prosím, zda je to malá či tak akurát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí