Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Co Kačenka ![]()
To je moje ségra a je to fajn, nebo Maruška, Stella.
Já mám Aničku. Ségra Barunku.
Ale jako pokud je i možnost cizích..tak dneska letí Elena, Ela, Sofie, Sára..Mia.
My máme doma Isabellku(má po mě cizi příjmení tak se krasne hodi) ale původně jsem chtěla Rozarku
ale krasne jméno je třeba Adelka, Michaelka nebo Domička… hodně záleží taky aby se netlouklo s příjmením ![]()
Příjmení je německé s běžným ová. Možná bych brala něco z balíčku co teď už netrčí, nepoužívá.
Renata, Iveta..,. Já nevím prostě
![]()
@Anonymní píše:
Příjmení je německé s běžným ová. Možná bych brala něco z balíčku co teď už netrčí, nepoužívá.
Renata, Iveta..,. Já nevím prostě![]()
A co třeba Štěpánka? ![]()
@Anonymní píše:
Ivana, Monika
Napadá mě třeba Martina, Mariana, Silvie, Ilona, Pavla/Pavlína, Jitka, Zita, Radka, Daniela… Píšu jen náhodná jména, která nejsou nezvyklá, ale tolik se teď nedávají.
Ale když nemáte vůbec žádnou představu, asi bude nejjednodušší prostě vzít kalendář a listovat. Třeba narazíte na nějaké jméno, na které jste pozapomněli.
@Anonymní píše:
Nevíme si rady se jménem pro třetí holkunemáme ani typ.Doma už je Sabina a Lucka.
poradíte?
Lenka
@Anonymní píše:
Nám se včera narodila dcera Simonka, ta by se podle mě hodila i k Sabině a Lucce. A noc se dnes nedává ![]()
Hlavně nedávej zmíněnou Ivanu. To není vůbec hezké jméno. Věř mi
.
Nevíme si rady se jménem pro třetí holku
nemáme ani typ.Doma už je Sabina a Lucka.
poradíte?