Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)
@Ema2020 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)
To jsou normální jména, nechápu, proč nedáte takové, jaké se líbí vám.
@Ema2020 píše:
Adéla a Marek, ale jinak se mi líbí i další. Kromě Emy. Výběr je samozřejmě na vás, ale máte dobrý vkus, tak určitě vyberete něco hezkého.
Z navrhovaných se mi nejvíc líbí Adéla a Ondřej. Jinak Víťa může být i Viktor.
Tak ono právě proto že těch Emiček je tuny tak se mi to přestalo líbit.
Z nabízených Adéla a Vít. Barbora i Marek jsou taky fajn.
Nelíbí se mi Ema a Víťa - obojí mi přijde takové, jak to napsat…retardované. Ostatní jsou fajn.
Z holčičích Adélka a Barborka, to jsou krásná jména. Z klučičích Marek, a i Ondřej je hezký ![]()
Výběr máte fajn, finální řešení je už na vás ![]()
Pěkná jména.. Barbora a Adéla super, Marek a Ondřej taky ![]()
u Víti je blbý ten základní tvar „Vít“ jako výt na měsíc… a Vítězslav je zas už moc starodávný a dlouhý…