Co říkáte na tyhle jména?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
3.2.22 21:44

Adélka a Marek.

Ema je fajn, Barbora se mi nelíbí (na me tvrdé a komolení Barbora - brambora).

Ondřej neutrál, Vítek za mě nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44207
4.2.22 07:30

Od dětství se mi nelíbí jméno Barbora. Je to jedno z mála jmen, které bych dceři nikdy nedala. Nelíbí se mi ani dnešní možný zkrácený tvar Bára.

Ema a Adéla se mi líbí.

Vít se mi líbí, Ondřej taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
4.2.22 07:32
@Salome123 píše:
Nelíbí se mi Ema a Víťa - obojí mi přijde takové, jak to napsat…retardované. Ostatní jsou fajn.
:mrgreen: retardované
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
4.2.22 09:26

Barbora a Vít :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.2.22 19:57

Za mě Ema a Marek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
5.2.22 20:04

@Ema2020 pro kluka Ondřej - dá se různě zdrobňovat, moc hezké jméno :palec:
holčičí jsou všechny docela fajn - Barbora jako první, Adéla druhá, ale ani ta Ema není špatná, jestli vám nevadí četnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
24.2.22 21:31

Adéla a Ondřej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
24.2.22 22:17

Barbora a Marek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.22 10:22

Za mě Barborka a Ondřej 😇 Ondřeje chci taky, tak v srpnu uvidím co to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.22 12:53
@Ema2020 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)

Líbí se mě Vít a Bára (nikoliv Barbora).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
9.3.22 13:00
@Ema2020 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)

Jedine Marek a Ondřej. z Adélek se mi dělají pomalu osypky jsou všude, jak by jiné jména neexistovaly. Ema se mi nelibi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.22 21:35

Barča. Bára, Barunka
Ema- u mě spíš tvar Emílie
Adéla- ta se mi nikdy moc nelíbila

Vítek se mi líbí moc stejně jako Marek.

• Citovat
  • Upravit
89
15.3.22 22:02

Adélka a Mara nebo Ondrášek:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.22 13:56
@Ema2020 píše:

Já bych volila oficiálně Báru, místo Barbory. Z vašeho výběru pro chlapečká by se mne líbil Vít Markus. :potlesk: Což znamená „veselý bůh války Mars“. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.22 08:00

Za mě je Adéla tvrdé jméno, líbí se mi jen zdrobnele, když slyším volat adelo, vůbec se mi to nelibi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze

Poradna porodní asistence