Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Adélka a Marek.
Ema je fajn, Barbora se mi nelíbí (na me tvrdé a komolení Barbora - brambora).
Ondřej neutrál, Vítek za mě nic moc.
Od dětství se mi nelíbí jméno Barbora. Je to jedno z mála jmen, které bych dceři nikdy nedala. Nelíbí se mi ani dnešní možný zkrácený tvar Bára.
Ema a Adéla se mi líbí.
Vít se mi líbí, Ondřej taky.
@Salome123 píše:
Nelíbí se mi Ema a Víťa - obojí mi přijde takové, jak to napsat…retardované. Ostatní jsou fajn.
@Ema2020 pro kluka Ondřej - dá se různě zdrobňovat, moc hezké jméno ![]()
holčičí jsou všechny docela fajn - Barbora jako první, Adéla druhá, ale ani ta Ema není špatná, jestli vám nevadí četnost
Za mě Barborka a Ondřej 😇 Ondřeje chci taky, tak v srpnu uvidím co to bude ![]()
@Ema2020 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)
Líbí se mě Vít a Bára (nikoliv Barbora).
@Ema2020 píše:
Ahoj, zajímalo by mě, co říkáte na tyhle jména, pro holčičku se nám líbí Barborka, Adélka nebo Ema a pro chlapečka Víťa, ale nejsem si jistá tím tvarem Vít (Vítka ani Vítězslava nechceme), Ondřej nebo Marek, chtěli bychom nějaké krásné běžné jméno, nic extravagantního a zajímá mě váš názor na tyhle jména (nezajímá mě, že např. Emu má každý apod., to my neřešíme, spíš které jméno se vám líbí a které ne. Děkuji:)
Jedine Marek a Ondřej. z Adélek se mi dělají pomalu osypky jsou všude, jak by jiné jména neexistovaly. Ema se mi nelibi
Barča. Bára, Barunka
Ema- u mě spíš tvar Emílie
Adéla- ta se mi nikdy moc nelíbila
Vítek se mi líbí moc stejně jako Marek.
@Ema2020 píše:
Já bych volila oficiálně Báru, místo Barbory. Z vašeho výběru pro chlapečká by se mne líbil Vít Markus.
Což znamená „veselý bůh války Mars“. ![]()
Za mě je Adéla tvrdé jméno, líbí se mi jen zdrobnele, když slyším volat adelo, vůbec se mi to nelibi