Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Modibodi. Jak odpovídají velikostně, netuším, půjde spíš o proporce než o všku, ale dívčí dělají.
Kup xs. Já kupovala od Bellindy, mají je v Tetě. Stály 599. Jsou bavlněné. Dcera si je chválí. Teď jsem ji objednala i menstruační plavky, protože závodně plave.
@Anonymní píše:
Existují nějaké kromě Snuggs v holčičích velikostech? Jak odpovídají Snuggs velikosti? Píší velikost 11-12let 148-152 cm; 13-14 let 158-162cm. Dcera má 155cm, asi 40kg ( možná už 45kg), 12 let. Tak nevím.
tak určitě ty větší, to co výrobce píše o věku, není směrodatné
@stinga nooo, mé dítě prakticky váží a měří stejně a teda půlku kalhotek i spodní díl plavek nosí ještě vel. 146, protože ve 158, kterou nosí „na zbytek těla“ ten mrňavej zadek ještě beznadějně plave. Pokud nemá holka v tomhle věku ještě ženský tvary (některé už mají), což je se 40 kg (u nás 42) celkem pravděpodobný, tak to může být věk, kdy se spodní prádlo kupuje o velikost-dvě menší než třeba kalhoty přes něj. Aspoň u nás to tak je.
Při váhání mezi velikostma bych prostě objednala obě, nechala vyzkoušet přes prádlo a nevyhovující poslala zpět. Nebo pokud sedne ta menší, nechala bych obě, do té větší ještě doroste.
Všechny kalhotky, které jsem zatím kupovala, měly uvedeny rozměry - pas, boky… a vše sedí, jak má. Dívčí už má lecjaká značka, nebo pak XS, jsou i XXS.
Existují nějaké kromě Snuggs v holčičích velikostech? Jak odpovídají Snuggs velikosti? Píší velikost 11-12let 148-152 cm; 13-14 let 158-162cm. Dcera má 155cm, asi 40kg ( možná už 45kg), 12 let. Tak nevím.