Cysta a odběr krve

8.11.23 21:11

Cysta a odběr krve

Dobrý den, dnes dr na prohlídce prevence zjistil malinkatou cystu, řekl že to nic není a podle něj není nutné s ní něco dělat. Přesto vzal krev je to běžný postup nebo se mám bát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
655
9.11.23 05:10

@mandarinka1570 ano je aby zjistila o jaky typ cysty jde jsou to hodnoty zda je cysta ok nebo jiná atd…měla jsem 2 krát a vždy ok sama odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.12.23 17:14

Obnovují diskuzi, lékař mi našel též cystu cca 5 cm a vzal mi krev na zánět a další věci a také na onkomarkry, čímž mě tedy dost vyděsil. Měla jsem stejně velkou cystu před lety a žádnou krev mi nevzal, jen mě pozval za 3 měsíce na kontrolu. Je to běžne, že se u cysty berou onkomarkry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
5.12.23 17:37

@Slu32 ano je to úplně ok zjistí jaká cyta je a zda je ok někdy to může značit endometriozu, nebo jen klasickou cystu měla jsem 2 krát a 2 krev mi bral lékař..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
5.12.23 19:20

@Lenca118 díky. Úplně mě tím doktor vystresoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.1.24 22:20

@Slu32 momentálně řeším to samé, byla jsem teď na pravidelné gynekologické prohlídce a doktorka se u ultrazvuku zasekla, že to tam loni nebylo, já se lekla co tam vidí, řekla že to vypadá na endometriozu ale může to být i cysta, ale že vezme raději i krev na markry, no v tu chvíli se mi udělalo tak mdlo že jsem myslela že tam sebou švihnu, ale je to v pořádku tento postup, chtějí si to ověřit. No a dnes jsem si volala pro výsledky a říkala že v pořádku, jen že za tři měsíce mám přijít na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí