Dívčí pokoj

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1741
29.9.14 23:03

@Sonreir já jsem jí taky navrhovala něco spíš světlejší kde budou fialové doplnky, ale ona je prostě zamilovaná do té fialové a aspon jednu zed chce mít fialovou..třeba až to bude hotové a budeme přesně vědět kde co bude rozvržené, tak ustoupí, aby to nebylo opravdu moc tmavé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.9.14 23:06
@quickyq píše:
A seš si tím kobercem jistá? Podle mého teda není ani praktický, a už vůbec ne pěkný :mrgreen: Ale to je o vkusu, no…Dala bych jen kusový, fialový, s vysokým chlupem. No, můj vkus je vidět z fotek :think:

Ja drive nebyla take zastancem kobercu a vsude naflakala plovoucky - chyba nejvetsiho razu! Do obyvacich pokoju koberec proste patri a uz sem se poucila a pokoje jim postupne vybavujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.9.14 23:07

@Sonreir bílý koberec určitě né, už protože má psa, sice si myje a koupe-maltézáček, ale přece jen někdy vběhne domů neutřený..navíc určitě za ní přijdou občas děti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
29.9.14 23:09

@pajinka111 ja ji rozumim. Dříve, jeste u mamy jsem si take vymalovala pokoj do fialova… tma a hodně malo opticky prostoru… ted mam fialovy obyvak a nadhera.ale kombinace sede ymalby a fialove tapety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.9.14 23:09

Ta bílá s fialovou je hodně studená. Mám také velmi ráda fialovou, vypadá dobře např. se světle šedou, ale ne s kovem, opět studené. Máme doma fialovou sedačku, koberec světle hnědý, světlounké parkety, na jedné stěně je taková velmi světlehnědá (možná s lehkým nádechem do růžova) tapeta s hnědým vzorem, zbytek stěn totožná barva jako základ tapety. Mě se to tedy neokoukalo ani za ty roky, návštěvy to hodnotí taky velmi pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
29.9.14 23:10

@Sonreir my máme koberec ve všech místnostech, kromě kuchyně a předsíně..přece jen od zeme jse jakoby chlad, je to starý dům..tak jsme rádi že je všude máme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
30.9.14 09:23

Ja miluju kombinaci fialove a tyrkysove :mrgreen:
https://www.google.at/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
30.9.14 09:35

@every.lee taky zajímavá kombinace, ale si zustaneme u barevné kombinace fialová, bílá, šedá a dřevo..
je nějaký program kde si můžeme navrhnout rozmístení nábytku, nebo i barev v pokoji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.9.14 11:08
@pajinka111 píše:
Ahoj holky, potřebuji rady. Nejstarší dceři 15 let, rekonstr. její pokoj, s prtatama už být nemůže :-).Chce ho ladit do fialova, je to její oblíbená barva a jinaou nechce. Původně chtěla všechno fialové, ale naštěstí si to nechala vymluvit, že by to bylo jak v jeskyni :-).Můj návrh je 1 stěna fialová, zbytek bílé, ona by chtěla aspon 2 stěny fialové, ale klidně souhlasí i s jednou.Jsou tam 2 bílá okna, ostatní se bude teprve kupovat.Ale moc si nevím rady jak kombinovat barvy, čeho. Bude tam rokládací sedačka, má kamarádky, které u nás často přespávají, skřín, stul, postel a koberec.Taky má malého psa, takže bílá sedačka myslím být nemůže..barva asi tak fialový tmavý šeřík, tak trochu do červena, každopádně nechce světlejší odstín, ale souhlasí, že může být i krapet jiná :-).Taky, ten pokoj bude bohužel tmavší, okna jsou jen na jedné stěně, jinak to nejde, ale osvětlení tam bude mít dost. Já nemám vůbec cit na barvy, má někdo nějaké rady jak co kombinovat? a taky at to není moc drahé :-)

Vůbec se nebojte experimentovat kamarádka dělala pokojíček také pro svou dceru v téměř stejném věku a zkombinovala hodně tmavě fialovou s limetkově zelenou a vypadá to úchvatně. Nábytek je bílý a plovoucí podlaha se světlejším odstínem dřeva. Vypadá to úžasně :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
30.9.14 11:10

@Kamillia jo to je taky super kombinace ono i se zlutou to neni spatne…!
Ale ja miluju fialova vs. tyrkysova mela jsem tu barevnou kombinaci i na svatbe a bylo to super! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.9.14 11:15
@every.lee píše:
@Kamillia jo to je taky super kombinace ono i se zlutou to neni spatne…!
Ale ja miluju fialova vs. tyrkysova mela jsem tu barevnou kombinaci i na svatbe a bylo to super! :)

To mě vůbec nenapadlo díky za inspiraci do budoucna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
30.9.14 11:18

@Kamillia neni vubec zac! Bylo to hodne originalni protoze jinak ma kazdy zlutou/bilou, cervenou/zlutou, ruzova/bila a za nejvetsi svatebni odvaz povazujou ruzovozelenou… ale ta tyrkysova s fialovou vypadala vazne super - vybirala jsem hlavne zarive pastelove odstiny barev a bylo to super, hlavne bylo samo o sobe uz zabavne shanet dekorace v techto barvach ne vsude to sezenes ale kdyz hledas najdes a to dost pekne veci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
7.10.14 22:05
@pajinka111 píše:
Ahoj holky, potřebuji rady. Nejstarší dceři 15 let, rekonstr. její pokoj, s prtatama už být nemůže :-).Chce ho ladit do fialova, je to její oblíbená barva a jinaou nechce. Původně chtěla všechno fialové, ale naštěstí si to nechala vymluvit, že by to bylo jak v jeskyni :-).Můj návrh je 1 stěna fialová, zbytek bílé, ona by chtěla aspon 2 stěny fialové, ale klidně souhlasí i s jednou.Jsou tam 2 bílá okna, ostatní se bude teprve kupovat.Ale moc si nevím rady jak kombinovat barvy, čeho. Bude tam rokládací sedačka, má kamarádky, které u nás často přespávají, skřín, stul, postel a koberec.Taky má malého psa, takže bílá sedačka myslím být nemůže..barva asi tak fialový tmavý šeřík, tak trochu do červena, každopádně nechce světlejší odstín, ale souhlasí, že může být i krapet jiná :-).Taky, ten pokoj bude bohužel tmavší, okna jsou jen na jedné stěně, jinak to nejde, ale osvětlení tam bude mít dost. Já nemám vůbec cit na barvy, má někdo nějaké rady jak co kombinovat? a taky at to není moc drahé :-)

udělala bych jednu stěnu v barvě jakou si zvolí -né tu nejdelší ale ani tu nejmenší, ideálně stěnu která má obdelníkový tvar a nejsou v ní vstupní dveře. A pak zvolila odstín ve fialové, světlejší a maličko jinak teplý/studený a ten dala na tu nejmenší stěnu. Pokud možno aby barevné stěny byli vedle sebe nikoliv proti. Další varianta je samozřejmě tapeta. Tam je asi více možností. Jedně stěna fialová a na druhé nějaký jemný a decentní motiv třeba v odstínu šeříku nebo i stříbrné.
Dále můžete kombinovat s bílou a šedou. Ovšem pozor na stropy. Pokud by jste dávali šedou byt světlonkou celý pokoj ztmavne. Strop doporučuji čistě bílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
7.10.14 22:19

@pajinka111 Tak já jsem jako pubertačka měla pokoj v podobné barvě, ale byl poměrně veliký. Barevné byli 2 stěny, zbytek bílé a na jedné zdi jsem si tenkrát sama namalovala takové kruhy a byla jsem max. spokojená :mrgreen:

Kombinovala jsem to s bílou a šedou. Později mi to ale přišlo studené a vymalovala jsem si takovou hrachově zelenou, která je tam dodnes a musím říct že jsem se v ní cítila pohodlněji. Kombinovala jsem to s růžovou i tou šedou a bílou :mrgreen:

Já bych dceři nechala volnou ruku, já za to byla rodičům tenkrát nesmírně vděčná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1741
8.10.14 12:04

@Zupa díky,má více méně volnou ruku a udělá si to tak jak se jí bude líbit, teda s trochou toho, kdy ji musím alespon trošku přibrzdit..chtěla třeba všechny stěny fialové, ale to už sama uznala, že by to bylo tmavé a nepěkné :-) bude tam bydlet ona, takže jaké si to udělá, takové to bude mít a časem si to bude moct změnit, až se jí to okouká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí