Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu, budeme mít posuvnou šatní skříň 3,8m, na kolik posuvných dílů jí rozdělit? Stačí na 3 díly - 3×127 cm nebo na radši na 4 - 4×95cm?
@verulka3 resis dvere nebo vnitrky? Oboji zalezi i na tom jak bude skrin celkove vysoka a z jakeho materialu. Nejvic by vam k tomu mel rict ten kdo ji bude vyrabet ne ![]()
Ctyri. Tech 95 cm je tak maximalni limit, aby kdyz uvnitr police zatizis, tak se moc neprohybaly.
@verulka3 píše:
Prosím o radu, budeme mít posuvnou šatní skříň 3,8m, na kolik posuvných dílů jí rozdělit? Stačí na 3 díly - 3×127 cm nebo na radši na 4 - 4×95cm?
máme skříň 2,4×2,4m a hloubka je 60cm rozdělená na tři díly
Záleží jak si taky představujete rozdělení vnitřku já bych volila na 4 díly i 5 je adekvátni. Také jsem si to nedokázala představit ![]()
Řeším hlavně dveře, skříň je 3,8 dlouhá, 2,45 vysoká a myslíte že hloubka stačí 60 cm? vevnitř bude minimálně poliček, spíše chci co nejvíce tyčí na pověšení ramínek
Určitě na 4 díly, máme 3,5 a je na 4, na 3 si nedovedu představit
Budu si nechávat dělat vestavěnou skříň, taky chci hlavně tyče a nechám jí udělat hlubší než 60 cm. Mám větší velikost oblečení a v klasické skříni hl. 60 cm se mi oblečení mačká a vylézá.
@verulka3 píše: Řeším hlavně dveře, skříň je 3,8 dlouhá, 2,45 vysoká a myslíte že hloubka stačí 60 cm? vevnitř bude minimálně poliček, spíše chci co nejvíce tyčí na pověšení ramínek
Pokud je prostor, dala bych hloubku klidne 70. Ono pocitej, ze u tech posuvnych dveri zaberou 10 cm hloubky jenom ty pojezdy, realna hloubka bude mensi. Ale zase v pripade prevazne satnich tyci ne o moc hlubsi. I v pripade, ze by uvnitr police nebyly zadne (ale ona tam urcite aspon nejaka bude, tyce az nahoru pod strop nedas, leda vyklopne, a 7,6 metru satnich tyci asi nezaplnis), sla bych do tech 4 dilu, je to o dost snazsi na manipulaci.
@verulka3 píše: Řeším hlavně dveře, skříň je 3,8 dlouhá, 2,45 vysoká a myslíte že hloubka stačí 60 cm? vevnitř bude minimálně poliček, spíše chci co nejvíce tyčí na pověšení ramínek
hloubku bych dala vetsi pokud to lze. Dvere skoro dva a pul metru vysoke. Dala bych ctvery, zalezi na materialu ale bala bych se ze budou dost tezke
lepsi manipulace bude s uzsima ![]()