Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky máte některá,,cit" pro bytový design - návrh interiéru? Zařizujeme byt a nevím v jakých barevných kombinacích nechat vymalovat zdi, tak aby se hodily barevně k nábytku a podlaze… :-/ Poradila by mě nějaká? Popř. jestli existuje na netu nějaký program na vytvoření,,předlohy"? Já jsem nic nenašla… :-/ děkuji moc za rady ![]()
Relativně použitelné aplikace má třeba Ikea. Možná by se něco našlo i na stránkách výrobců barev. Ono se takhle na dálku docela špatně radí, chtělo by to ten prostor vidět v reálu, případně alespoň nějaké fotky. Pokud mi je pošleš, zkusím ti pomoci.
Ahoj, já řeším něco podobného. Budeme se stěhovat do bytu po dědovi. Ale jak se dalo čekat, důchodci žijí v tom, na co byli zvyklí. Takže si musíme byt od základu zrenovovat, od oken až po podlahy.. Také hledám kdo by pomohl, poradil.. Ale vypadá to, že si budeme muset pomoct sami, bohužel..
Holky, zkuste se na facebooku připojit do skupiny IKea inspirace, žeší se tam nejen ikea, ale obecně sitam holky dost pomáhají s designem bytu.
Taky jsem to řešila a chápu, jak je těžké si to všechno představit, aby barvy na zdech ladily s podlahou i nábytkem. Někdy stačí drobný detail, třeba odstín bílé, a celé to může působit úplně jinak. Co mi hodně pomohlo, bylo vyfotit si prostor a zkusit si v jednoduchém editoru „přebarvit“ zdi, nebo si aspoň udělat koláž z fotek podlahy, nábytku a různých odstínů. A pokud chceš, existují i vizualizace na míru – my jsme to pak nakonec řešili s designérem, a výsledek stál za to.
Můžu pomoct nebo poradit víc, když budeš chtít 🙂
Cit pro detail a představivost mám, bohužel mi to,, kazí " manžel a jeho představy
. Vzhledem k tomu, že většinu rekonstrukce a zařizování platí on, tak to musím nějak nakombinovavat a hledat kompromisy.