Bytový design

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
95
27.9.14 13:07

bytový design

Holky máte některá,,cit" pro bytový design - návrh interiéru? Zařizujeme byt a nevím v jakých barevných kombinacích nechat vymalovat zdi, tak aby se hodily barevně k nábytku a podlaze… :-/ Poradila by mě nějaká? Popř. jestli existuje na netu nějaký program na vytvoření,,předlohy"? Já jsem nic nenašla… :-/ děkuji moc za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
535
27.9.14 13:11

Relativně použitelné aplikace má třeba Ikea. Možná by se něco našlo i na stránkách výrobců barev. Ono se takhle na dálku docela špatně radí, chtělo by to ten prostor vidět v reálu, případně alespoň nějaké fotky. Pokud mi je pošleš, zkusím ti pomoci.

http://favi.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
27.9.14 14:44

Ahoj, já řeším něco podobného. Budeme se stěhovat do bytu po dědovi. Ale jak se dalo čekat, důchodci žijí v tom, na co byli zvyklí. Takže si musíme byt od základu zrenovovat, od oken až po podlahy.. Také hledám kdo by pomohl, poradil.. Ale vypadá to, že si budeme muset pomoct sami, bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.9.14 21:42

Holky, zkuste se na facebooku připojit do skupiny IKea inspirace, žeší se tam nejen ikea, ale obecně sitam holky dost pomáhají s designem bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.25 11:55

Ahoj

Taky jsem to řešila a chápu, jak je těžké si to všechno představit, aby barvy na zdech ladily s podlahou i nábytkem. Někdy stačí drobný detail, třeba odstín bílé, a celé to může působit úplně jinak. Co mi hodně pomohlo, bylo vyfotit si prostor a zkusit si v jednoduchém editoru „přebarvit“ zdi, nebo si aspoň udělat koláž z fotek podlahy, nábytku a různých odstínů. A pokud chceš, existují i vizualizace na míru – my jsme to pak nakonec řešili s designérem, a výsledek stál za to.

Můžu pomoct nebo poradit víc, když budeš chtít 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
10.5.25 08:07

Cit pro detail a představivost mám, bohužel mi to,, kazí " manžel a jeho představy :lol:. Vzhledem k tomu, že většinu rekonstrukce a zařizování platí on, tak to musím nějak nakombinovavat a hledat kompromisy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí