Divná kolena

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
7.2.23 00:25

Divná kolena

Ahoj,
dnes jsem si všimla, že mám taková zvláštní kolena, přijde mi že buď nemám dostatek nějakých živin nebo jsou nějaká narušená. Mám mírnou nadváhu, ale nevážím ani 90 kilo. Jsem paranoidní nebo Vám přijde také, že nejsou úplně normální?
Nikdy mi divná nepřišla, třeba mi šplouchá už na maják. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
7.2.23 02:21

@Maminka73 přijde mi divný studovat svoje kolena 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
7.2.23 03:55
@Maminka73 píše:
Ahoj,
dnes jsem si všimla, že mám taková zvláštní kolena, přijde mi že buď nemám dostatek nějakých živin nebo jsou nějaká narušená. Mám mírnou nadváhu, ale nevážím ani 90 kilo. Jsem paranoidní nebo Vám přijde také, že nejsou úplně normální?
Nikdy mi divná nepřišla, třeba mi šplouchá už na maják. :nevim:

Kolena máš obalený tukem, to nikdy nevypadá normálně ani dobře. Až zhubneš, budou zas v pořádku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9273
7.2.23 06:19

No normální tlustý kolínka ;) určitě jsi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42227
7.2.23 06:29

U nás se tomu říká vepřový koleno. Jízda na rotopedu každý den u zpráv s tím udělá úplný divy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.2.23 06:47

Já je mám taky, ano, říkám tomu vepřová kolena — ale já tam mám prostě i kůži navíc, a tu nezhubnu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
7.2.23 07:09

Kolena jsou v pořádku jen zarostlá ve špeku. Hlava je na tom hůř.

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
7.2.23 08:24

Mirnou nadváhu? Vzdyt ta kolena nejsou ani videt :)

• Citovat
  • Upravit
a12
61002
7.2.23 08:31
@Maminka73 píše:
Ahoj,
Nikdy mi divná nepřišla, třeba mi šplouchá už na maják. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
7.2.23 08:35

Jestli máš jen mírnou nadváhu (tj. při cca 85 kg měříš 180), tak to divný kolena jsou. Vypadají totiž jako kolena obézního člověka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
7.2.23 09:46
@a12 píše:

Narušena? Proč si to myslíš? :mrgreen: Tak buď s nima máš problém bolest nebo tak něco., nebo nechápu co řešíš. :palec:

• Citovat
  • Upravit
9243
7.2.23 09:55
@kve-tinka píše:
Já je mám taky, ano, říkám tomu vepřová kolena — ale já tam mám prostě i kůži navíc, a tu nezhubnu… :mrgreen:

Tohle me zajímá. Nejsem tlustá a nikdy jsem nebyla. Někdy ve 20ti mi kamarád rekl, ze mam prasečí kolena 8o ( vaha tak 55kg. mozna ani ne tenkrat ).
Se me to drobet dotklo, pamatuju si to dodnes a zajimalo by me, co to jsou vlaszne praseci kolena? Jakože nejsou vystouply?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.2.23 11:23

@Tajemnadama No právě, věřte si tomu nebo ne, nikdy jsem tak hnusná neměla a za poslední rok jsem nepřibrala vůbec nic. Tak nechápu, proč se mi to někteří vysmívají. Denně toho hodně nachodím, klidně o přes 14 000 kroků. Asi to smažu, než aby se mi tu akorát všichni vysmívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6865
7.2.23 11:23
@Konnny píše:
Tohle me zajímá. Nejsem tlustá a nikdy jsem nebyla. Někdy ve 20ti mi kamarád rekl, ze mam prasečí kolena 8o ( vaha tak 55kg. mozna ani ne tenkrat ).
Se me to drobet dotklo, pamatuju si to dodnes a zajimalo by me, co to jsou vlaszne praseci kolena? Jakože nejsou vystouply?

já tak říkám svým kolínkům a „všech“, prostě jak nejde vidět kolenní kloub. Při sezení jde ale vidět víceméně všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
7.2.23 11:27

Toto mají ženy hrušky, je to genetika.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat