Divná kolena

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26
7.2.23 11:40

@sahrazad1 Tak to jste asi jediná, co si nemyslí, že jsem tlustá jako prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
7.2.23 13:17

@Maminka73 ne nemyslím si to. Já vypadam s kolenami stejně, a jsem hruška. Zase, tento typ ženského těla je prý méně rizikový, nežli typ jablko.

• Citovat
  • Upravit
a12
61009
7.2.23 13:20
@zmrzlik píše:
Narušena? Proč si to myslíš? :mrgreen: Tak buď s nima máš problém bolest nebo tak něco., nebo nechápu co řešíš. :palec:

Ja nic, to nejsem já :mrgreen: jen jsem to omylem odcitovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61009
7.2.23 13:23
@Maminka73 píše:
@sahrazad1 Tak to jste asi jediná, co si nemyslí, že jsem tlustá jako prase.

Nikdo neříká, že si tlustá jako prase, ale je vidět i zbytek nohou a na štíhlou postavu to úplně nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
7.2.23 13:39
@a12 píše:
Ja nic, to nejsem já :mrgreen: jen jsem to omylem odcitovala :mrgreen:

Aha, promiň. :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26
7.2.23 15:10

@a12 Netvrdím, že jsem bůh ví jak štíhlá, to vůbec, to už asi nikdy nebudu, beru léky na ŠŽ a během několika let jsem nabrala přes 10 kilo, ale těžce obézní, jak se tu zmiňuje také ne, to bych vypadala jinak. Je pravda že mám stále břicho po porodu a nemám čas na tom pracovat. Tak se snažím aspoň hodně chodit a hlídat si jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
7.2.23 15:20

No nevím..90 kilo, ke kolika cm, 170? Nadváha to bude každopádně, ledaže bys měřila 190 cm..
Ale k dotazu -kolena obalená tukem..víc na nich nevidím..

• Citovat
  • Upravit
9243
7.2.23 15:26
@Maminka73 píše:
@a12 Netvrdím, že jsem bůh ví jak štíhlá, to vůbec, to už asi nikdy nebudu, beru léky na ŠŽ a během několika let jsem nabrala přes 10 kilo, ale těžce obézní, jak se tu zmiňuje také ne, to bych vypadala jinak. Je pravda že mám stále břicho po porodu a nemám čas na tom pracovat. Tak se snažím aspoň hodně chodit a hlídat si jídlo.

Ale nikdo nenapsal" tezce obezni", jen Tomie napsala, ze to vypada jak kolena obezniho cloveka. A ty nohy tak vypadaji, no.
Neni videt cela postava, tak tezko soudit. Skoro 90 kilo je ale hodne.
Tak se nezlob pro napsanou pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
7.2.23 16:06

@Konnny Já nevím, jak jste přišly na to, že mám 90 kilo? :nevim: To fakt nemám. Do toho mi ještě dost chybí. Nadváhu mám, to vím sama. A jak jsem tu někomu psala, bojuje se s tím těžko, když mám ŠŽ a beru na to hormony a bohužel ten typ, co lidi nabírají na váze, kéž bych měla opačný typ. Asi bych tuto diskuzi uzavřela, děkuji za názory. A přeji všem krásný zbytek večera. :? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
7.2.23 16:15

@Maminka73 tak to je hra se slovicky, tys napsal a - mam mirnou nadvahu, ale nevážím ani 90 kilo. Proto jsem napsala, ze mas" skoro "90 kilo.
Kdyz napises ani 90 kilo, pocitam, ze nemas 70,ale ses nekde pred 90.
SZ bych nevinila, spise mas k nadvaze sklon.
A kolena máš docela normalni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast