Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud to netrva nekolik cyklu po sobe, tak bych to neresila. Tehotna byt nemuzes?
@Janča6 minuly měsíc taky byla trochu slabší, ale pak se rozjela a víceméně vše normální.
Tentokrat je to fakt jiné, kromě toho prvního dne bych spis řekla, že jsem to téměř neměla. A hlavně je mi divne ze žádné sraženiny (nebo sliznice, nevím jak se tomu správně říká).
Těhotná spíš ne, sice byl sex v době ovulace, ale z přerušované souloze jsem nikdy neotehotnela (a jsem si jista, ze to stihl).
Když jsem čekala první, tak jsem ms nedostala vubec a od prvního dne zaludek na vodě ![]()
@Anonymní píše: Více
Naše jsem si jistá že to stihl bude mít za chvíli tři roky.
@JancaS84 píše: Více
Každopádně by to byla milejsi diagnóza než co všechno jsem si našla na internetu
![]()
No ze jsi jeste do minuleho mesice nikdy neotehotnela z prerusovane souloze neznamena, ze se to nepovedlo tento mesic. A prece nejde o to, jestli to stihl, otehotnet se da i z preejakulatu.
Mne to, co popisujes, celkem sedi na nidacni krvaceni. Ja mam za sebou 4 tehotenstvi (a 4 porody) a nidacni krvaceni jsem nemela u vsech. U 3 tehotenstvi jsem prozvracela cely prvni trimestr (nekolikrat denne) a u jednoho (konkretne tretiho) mi bylo skvele, ani naznak nevolnosti. A to mame 4 holky, takze ani pohlavi na to nemelo vliv.
Jo, manžel si byl taky na 100% jistý že to stihl. Ještě to vystihl větou neuč orla lítat. No a stejně.
Jezis, jasne, ze to stihl, my ti verime. Ale preejakulat ani neciti. A je ho malo, ty si ho taky nevsimnes, ze v tobe zustal.
No tak myslím že jdu zítra pro testy.
Přiznám se, že mě těhotenství napadlo, ale obratem jsem to zamítla, protože u toho prvního ksem to proste vedela, prsa velký, žaludek na vodě a jen jsem si to šla potvrdit, byla jsem si jista i bez testu. Teď se těhotné necitim
Ale je mi jasne, ze to muže byt pokaždé jinak.
Nidacni krvácení jsem si teď hledala a vše by sedelo, jen myslím, ze ten první den to nebylo až tak slabé, to jsem sice měla jen intimku, ale určitě to nebylo nijak málo, jen proste méně než obvykle a bez těch sraženin. Až od toho druhého a třetího dne to bylo opravdu minimální a teď 2 dny vůbec nic a dneska lehce hnědé spineni jen na toaletním papíru - to mi přišlo už hodně divne.
No tak se necháme překvapit, já spis myslím ze to těhotenství není, kdyby jo, tak je to teda velký překvápko ![]()
@Janča6 3 roky
a nekojim už dávno, mně se menstruace vrátila už 2 měsíce po porodu a tak do půl roku byla pravidelná, takže nějaké rozhozené hormony to nebudou
Ted samozřejmě vidim plno příznaků
bolest zad, špatně spím, lehký tlak v podbrisku, zvětšená prsa ![]()
Jasne, mne se po druhem porodu vratila MS jeste pred koncem sestinedeli a hned byla pravidelna, nez jsem v 6 mesicich dcery potreti otehotnela ![]()
Na rozhazene hormony jsem u tebe netipovala. Spis mi slo o to, jak jsi psala, ze nemas zvetsena prsa (no ted uz je pozorujes, chapu
). Ja jsem druhe, treti a ctvrte dite pocala pri kojeni a prsa se mi nezvetsila. To jen pri prvnim tehotenstvi. Ale to (otehotneni pri kojeni) tedy nebude tvuj pripad.
@Janča6 nene to nebude ![]()
Mne se prave začaly poslední měsíce vracet prsa do stavu před prvním těhotenství (fakt jsem je měla nepěkné po ukončení kojeni) a začaly zas reagovat na příchod ms - zvětšení, bolestivé ksem je neměla nikdy. Ale s příchodem ms se zase vždy zmenšily. A mám dojem ze teď to je stejný, až po tom co jste zmínily těhotenství mi přijdou pořád lehce nafouklý
a podbrisek teď cítím hodinu intenzivně ![]()
Za chvíli budu cítit kopání ![]()
Ahoj,
od porodu mám o něco slabší ms trvající cca 6 dni, pricemz cca 3 dny je to tak na 3-4 tampony za den a zbytek je na mini tampon nebo případně intimku. Vždy jsou vidět kusy sliznice.
Tento měsíc jsem měla ms jen 2-3 dny, intenzita celou dobu na jednu intimku denně, v noci vubec nic. Navíc vůbec žádné kusy sliznice. Další 2 dny vůbec nic a dneska lehké spineni - viditelné jen na toaletním papíře.
Ke gyn jdu za měsíc na kontrolu, nic mi jinak není, žádnými bolestmi jsem nikdy netrpěla, jsem jen hodně unavená, ale to bude spis změnou počasí a horším spankem, i když teda dneska skoro cely den polehavam.
Otázka je, zda bycj to měla řešit s gyn nebo ne a proste se případně zmínit u prohlídky. Jsem plašan, takže jsem si už určila hodně diagnóz