Divná menstruace, těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15174
13.12.19 06:34

@Vercas123 tělo není stroj, menstruační cyklus někdy proběhne v jiné síle než jindy. Těhotná nejsi, buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
13.12.19 08:48

@Vercas123 a já si tak trosku myslím, ze mě tahas za nos. Ono je vidět do jakých diskuzi píšeš a je to par dni, kde si psala jak bys chtěla miminko… pro mě za mě, já ti to přeju, jen vidím tvé příspěvky každý den a ocividne se s tím nesrovnala. Pokud te to tak trápí, zajdi si k doktorovi, ať te prohlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
13.12.19 12:45

@Verurizeckova přesně tak jak píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
13.12.19 14:28
@Verurizeckova píše:
@Vercas123 a já si tak trosku myslím, ze mě tahas za nos. Ono je vidět do jakých diskuzi píšeš a je to par dni, kde si psala jak bys chtěla miminko… pro mě za mě, já ti to přeju, jen vidím tvé příspěvky každý den a ocividne se s tím nesrovnala. Pokud te to tak trápí, zajdi si k doktorovi, ať te prohlédne.

A vzdyt to je tu skoro porad. Kazda druha se hrozne nesnazi a neresi to, ale presne zna svoji ovulaci, bazalni teplotu a pta se na naprosty debi..ty, ktery se stanou tak v jednom z tisice pripadu, mozna ani to ne. Nejde o to ze se dotycna zepta a resi to, je to pochopitelne, ze kdyz to nejde, tak je to proste tezke a clovek se tomu neubrani, ale proc vzdycky ten dovetek, ze se nesnazi a neresi to :nevim: kdyz skutecnost je jina a stejne je to tu kazdymu putna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí