Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vercas123 tělo není stroj, menstruační cyklus někdy proběhne v jiné síle než jindy. Těhotná nejsi, buď v klidu.
@Vercas123 a já si tak trosku myslím, ze mě tahas za nos. Ono je vidět do jakých diskuzi píšeš a je to par dni, kde si psala jak bys chtěla miminko… pro mě za mě, já ti to přeju, jen vidím tvé příspěvky každý den a ocividne se s tím nesrovnala. Pokud te to tak trápí, zajdi si k doktorovi, ať te prohlédne.
@Verurizeckova píše:
@Vercas123 a já si tak trosku myslím, ze mě tahas za nos. Ono je vidět do jakých diskuzi píšeš a je to par dni, kde si psala jak bys chtěla miminko… pro mě za mě, já ti to přeju, jen vidím tvé příspěvky každý den a ocividne se s tím nesrovnala. Pokud te to tak trápí, zajdi si k doktorovi, ať te prohlédne.
A vzdyt to je tu skoro porad. Kazda druha se hrozne nesnazi a neresi to, ale presne zna svoji ovulaci, bazalni teplotu a pta se na naprosty debi..ty, ktery se stanou tak v jednom z tisice pripadu, mozna ani to ne. Nejde o to ze se dotycna zepta a resi to, je to pochopitelne, ze kdyz to nejde, tak je to proste tezke a clovek se tomu neubrani, ale proc vzdycky ten dovetek, ze se nesnazi a neresi to
kdyz skutecnost je jina a stejne je to tu kazdymu putna.