Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli je to takhle podruhé a test je negativní, pak asi těžko budeš těhotná. Tělo není stroj, aby fungovalo pořád stejně.
Tak pokud už máš podruhé slabou MS a něco se Ti nezdá tak jdi na gynekologii. Můj názor je že těhotná nejspíš nebudeš, ale těžko říct ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
Tak pokud už máš podruhé slabou MS a něco se Ti nezdá tak jdi na gynekologii. Můj názor je že těhotná nejspíš nebudeš, ale těžko říct
Díky chystám se tam. Já jen jestli to někdo nezažil, protože tohle tak nemívám, tak jsem znejistila. díky ![]()
@Anonymní píše:
Díky chystám se tam. Já jen jestli to někdo nezažil, protože tohle tak nemívám, tak jsem znejistila. díky
No myslím, že kdybys byla těhotná tak to test ukáže, ale zkušenost nemám, zapatrej ve starších diskuzích určitě tu nějaké budou ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
No myslím, že kdybys byla těhotná tak to test ukáže, ale zkušenost nemám, zapatrej ve starších diskuzích určitě tu nějaké budou
Díky za radu, už se koukám ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
už podruhé mám menstruaci, ale je taková slabá. Abych to lépe popsala - to se mi nestává, normálně mám silnou, bolesti a teď mě občas bolí podbříšek, když nemám menstruaci. A ted když to mám, tak docela dobré - bolesti apod nejsou, MS je celkem slabá.Je možné, abych byla těhotná? Test jsem dělala, ale vyšel negativní. Slyšela jsem, že některé ženy těhotné byly i přes menstruaci a třeba jim test ani neukázal, že jsou těhotné na začátku.
Děkuji
Spíš to vypadá na něco jiného, třeba cysty, nebo nějaká hormonální nerovnováha. Určitě nejlepší bude navštívit lékaře.
Ahoj holky prosím o radu.
Vím 100% že cysty nebo nějaké takové problémy nemám byla jsem u DR.
Ale co mně zaskočilo, dostala jsem MS o 3 dny dříve celkem bolestivá ale nic na ibalgin. První den MS ani ne tak silná a další dva dny jen špinění a většinou po utření. Dneska celý den nic a večer zase špiním nevíte co by to mohlo být?
Test před 3 dny a negativ. Dneska mi měla MS teprve dorazit. Normálně ji mívám fakt bolestivou s velkýma křečema a rovnou se silným nástupem. Takhle asi dva dny a pak už jen zbytky trvá 6-7 dní cyklus pravidelný. Teď druhý den MS jsem měla bolesti v oblasti kříže. Nestalo se vám někomu?
@Anonymní píše:
Ale co mně zaskočilo, dostala jsem MS o 3 dny dříve celkem bolestivá ale nic na ibalgin. První den MS ani ne tak silná a další dva dny jen špinění a většinou po utření. Dneska celý den nic a večer zase špiním nevíte co by to mohlo být?
Test před 3 dny a negativ. Dneska mi měla MS teprve dorazit. Normálně ji mívám fakt bolestivou s velkýma křečema a rovnou se silným nástupem. Takhle asi dva dny a pak už jen zbytky trvá 6-7 dní cyklus pravidelný. Teď druhý den MS jsem měla bolesti v oblasti kříže. Nestalo se vám někomu?
Tělo není stroj takže můžeš mít krátkou ms..
@Vercas123 už bych š ema to vypadla být tebou děláš si to akorát horší když si pořád myslíš že si těhotná
@Vercas123 každý den píšeš do jiné diskuze. Proste bych se už snažila smířit s faktem, ze to nevyšlo. U zdravých páru je pouze 15% šance, ze během ovulace otěhotní. Chápu tvé prani, ale prozivas normální MS. To ze tobě muže připadat divna, to je možné, taky mívám s železnou pravidelností MS a čas od času mě tělo překvapí, prave když jsem ve stresu nebo nemocná. Hrozně ses na to upla…
@Verurizeckova Ahoj, to že píšu do více diskuzí je normální od čeho tu jinak jsou. To že napíšu do každé jiné diskuze je též normální protože to zrovna prožívám. Normální věc od čeho jiného by tu jinak ty diskuze taky byli ze ano.. Já smířená jsem naději tomu nedávám protože se ani nějak teďka o dítě nesnažím. Jen mám konkrétní problém a vím že ho tu má spousta jiných holek.. Takže se omlouvám ale píšu přímo jim.. těm které to zažili a věděli jak to dopadlo. Díky
![]()
@Anonymní píše:
Když ti napíšu, že ano a minulý cyklus, tak to to konkrétně pomůže v čem? Občas se to prostě stane. Neřeším to a uvidím teď. Tělo není stroj. ![]()
Dostala jsi proste menstruaci, tak tezko muzes byt tehotna. Taky se mi obcas stalo, ze byla jina nez tech treba 10 cyklu predtim, ale jak je vyse zmineno. Telo neni stroj.
Ahoj,
už podruhé mám menstruaci, ale je taková slabá. Abych to lépe popsala - to se mi nestává, normálně mám silnou, bolesti a teď mě občas bolí podbříšek, když nemám menstruaci. A ted když to mám, tak docela dobré - bolesti apod nejsou, MS je celkem slabá.
Je možné, abych byla těhotná? Test jsem dělala, ale vyšel negativní. Slyšela jsem, že některé ženy těhotné byly i přes menstruaci a třeba jim test ani neukázal, že jsou těhotné na začátku.
Děkuji