Divná ms., možné těhotenství?

Anonymní
15.8.26 12:37

Divná ms , možné těhotenství ?

Ahoj holky, obracím se na vás s prosbou :hug: můj cyklus byl teď úplně jiný než jsem zvyklá. Menstruace mi začala o 3 dny dříve což normálně mám spíš zpoždění. Můj normální cyklus je že krvácím od prvního dne a mám to 6 7 dní, teď jsem krvácela dva dny a pak už jsem nepotřebovala ani vložku. S přítelem máme přerušovaný sex, necháváme tomu volný průběh miminko by nevadilo jen mě děsí že už tři týdny jsem unavená náladová a nafouklá nechce se mě to pustit a já nevím co se děje. Chci se zeptat nejdřív tady vím že nemáte věšteckou kouli menstruaci jsem měla teď 8 srpna nebo co to bylo, testovala jsem 13 a vyšel negativní. Bylo to tedy večer a test si chci udělat za dva dny další. Nevíte co by to mohlo být nebo nezažila jste to některá, děkuju moc za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2241
15.8.26 20:49

Taky to může být jenom skok v hormonech. To může zapříčinit jak netypickou menstruaci, tak únavu a změnu nálady. Těhotenství není jediné možné (a nejspíš ani nejčastějí) vysvětlení takových příznaků… Klidně testujte, jestli chcete. Ještě jeden test neublíží. Ale kdyby vyšel negativní, tak bych to brala jako konečné potvrzení a prostě počkala na další menstruaci. Mohl to vážně být jen nějaký skok a srovná se to samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí