Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď drmek - 25 mg extraktu denně, nebo nějaké bylinky jako je kontryhel, řebříček a podobně.
Plus nemůže uškodit hormonální jóga.
a vydržet, no…
A kolik Ti je let? Mne covid MS nerozhodil, mam ji porad pravidelne a bez obtizi.
Ahoj holky vy co jste prodělali covid srovnala se vám ms? Měla jsem ji rozhazenou po porodu kojila jsem necele 3 roky pak To dostala a neměla jsem to pravidelně než se mi to konečně srovnalo.
Jenže jsem pak měla covid a od te doby to mám úplně rozházené buď mám zpoždění a nebo to dostanu o par týdnu dřív a nebo jen špinim jako to mám teď nevím co mám brát jako ms v únoru jsem to měla od 9-14 klasickou ms pak jsem ale začala špinit od 24.2 do 12.3 pak zase přišla klasická ms od 24-29.3 ale od te doby zase mi to blbne 4 dny před tím než jsem měla
Mít ms jsem špinila a od 21.4 co bych ji měla mít je ráno slabá krev dopoledne a večer špineni přes den jinak nic nebo jen slabe špineni (antikoncepci neberu ) jsem z toho hotova Dr mi rekla ze se mi to časem dá dohromady ale už mi to docela leze na nervy jinak žádné bolesti nemám těhotná nejsem
Posledních par měsíců mám silnější úzkosti nevím jestli je možné to mít i z toho
Neměla jste to některé podobně? Děkuji