Divná ms po covidu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.4.22 11:25

Divná ms po covidu

Ahoj holky vy co jste prodělali covid srovnala se vám ms? Měla jsem ji rozhazenou po porodu kojila jsem necele 3 roky pak To dostala a neměla jsem to pravidelně než se mi to konečně srovnalo.
Jenže jsem pak měla covid a od te doby to mám úplně rozházené buď mám zpoždění a nebo to dostanu o par týdnu dřív a nebo jen špinim jako to mám teď nevím co mám brát jako ms v únoru jsem to měla od 9-14 klasickou ms pak jsem ale začala špinit od 24.2 do 12.3 pak zase přišla klasická ms od 24-29.3 ale od te doby zase mi to blbne 4 dny před tím než jsem měla
Mít ms jsem špinila a od 21.4 co bych ji měla mít je ráno slabá krev dopoledne a večer špineni přes den jinak nic nebo jen slabe špineni (antikoncepci neberu ) jsem z toho hotova Dr mi rekla ze se mi to časem dá dohromady ale už mi to docela leze na nervy jinak žádné bolesti nemám těhotná nejsem :)
Posledních par měsíců mám silnější úzkosti nevím jestli je možné to mít i z toho
Neměla jste to některé podobně? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
25.4.22 11:46

Buď drmek - 25 mg extraktu denně, nebo nějaké bylinky jako je kontryhel, řebříček a podobně.

Plus nemůže uškodit hormonální jóga.

a vydržet, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.22 11:55

A kolik Ti je let? Mne covid MS nerozhodil, mam ji porad pravidelne a bez obtizi.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.22 12:11

Bude mi 27

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení