Divná nemoc

Anonymní
7.9.22 15:17

divná nemoc

Ahojte, začátek byl klasika, zvýšená teplota, zimnice, pocení, o dva dny později neskutečná bolest v krku, návštěva lékaře, mandle přes 3/4 krku, v puse mám jeden bolák vedle druhého, popraskali mi koutky a na rukách a nohách mám toto 8o strašně to svědí, doktorka to viděla, řekla mi, že to je reakce na teplotu, horečku jsem za svůj život měla hodněkrát ale toto rozhodně ne, nasadila mi amoksiklav po dobrání mám donést moč :roll: setkal jste se s tím někdo? Musela jsem sundat i snubák tam mi úplně slezla kůže.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anais Brno
7.9.22 15:19

Nemáš sedmou nemoc? Ruka noha ústa?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.22 15:21

No mám doma 2,5 letého kluka který měl horečku a zimnici 3 dny předemnou, ale jen jeden den, na druhý den se pozvracel asi 3× a nic více a za 3 dna já toto.

• Citovat
  • Upravit
2073
7.9.22 15:23

To vypada na sedmou nemoc. Ruka noha pusa. Priserna nemoc u nekoho, jinej o ni ani nevi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
7.9.22 15:26

Antibiotika asi dobrat, kdyz uz jste zacala prip.se poradte s lekarkou, ze mate podezreni na tuhle nemoc. Nicmene ta se antibiotiky moc neleci. Manzel se loupal jeste mesic po. Meli jsme ji uz kdysi ted dost frci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 15:29

Takže to vypadá že malý si to odbyl jednodenní virózkou a matku to položilo :mrgreen: no super, hlavně že malý je cajk, já to zvládnu, vůbec jsem nečekala, že tyto nemoci můžou chytit i dospělí, teď jsem si o té nemoci četla, ještě že nejsem těhotná :roll: zrovna se totiž chystáme další cyklus na ivf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.22 15:31

Divný ale je, že nikam nechodíme, naposledy jsme ve větším kolektivu byli tak před 3 týdny teď ani omylem, maximálně na nákup nic víc.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.22 15:38

@Bela111 no právě, pokud mám virovou nemoc, tak dle mě je úplně kontraproduktivní brát antibiotika, ty mě ještě víc oslabí systém :roll:

• Citovat
  • Upravit
31327
7.9.22 15:48
@Anonymní píše:
Takže to vypadá že malý si to odbyl jednodenní virózkou a matku to položilo :mrgreen: no super, hlavně že malý je cajk, já to zvládnu, vůbec jsem nečekala, že tyto nemoci můžou chytit i dospělí, teď jsem si o té nemoci četla, ještě že nejsem těhotná :roll: zrovna se totiž chystáme další cyklus na ivf

přesně takhle se ta nemoc projevuje. Děti dva pupínky (občas teda něco málo okolo pusinky), rodiče na zdechnutí - jako všechny klasický dětský marůdky :zed:
Kamarád takhle málem umřel, děti mu skákaly po hlavě a on čtyřicítky horečky, sloupaný ruce, plosky nohou, že na ně pomálu došlápnout nemohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.22 16:00

No já právě jakmile stoupnu, nebo cokoli chytnu do ruky je to jak jehly, šíleně to bodá, manžel si teda do konce týdne vzal paragraf, tak doufám že se mi to nějak zlepší, nevíš jak to léčil? čím to mazal?

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
12.9.22 04:16
@Anonymní píše:
No já právě jakmile stoupnu, nebo cokoli chytnu do ruky je to jak jehly, šíleně to bodá, manžel si teda do konce týdne vzal paragraf, tak doufám že se mi to nějak zlepší, nevíš jak to léčil? čím to mazal?

Mazal a jsem pak zinkovou mastí a synovi jsem proti svědění dávala léky na alergii. On měl pár puchýřků na ploskách nohy, já si v kombinaci s ekzémem na rukách užila. Ale ta zinková mast pomohla. Plus užívat Béčko na regeneraci. Po sedmé nemoci je tělo oslabené, tak jsme uzicalini rakytník a naštěstí jsme to měli na začátku léta, tak jsme snad na zimu trochu fit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex