Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
Moje dcerka 18 let si asi cca přes týden stěžuje na bolesti hlavy, bolesti hlavy byly i v minulosti společně s třesem v obou rukách ale to ještě někdy přetrvává, K bolesti hlavy kterou má občas se přidává i nevolnost jeden den mi zdědila že se nemohla dokoukat na film, prý se jí udělalo nevolno a dnes ráno měla průjem byla 3 na záchodě a teď už je v pohodě, ráno ji i bolela hlava, krevní testy jsou v pořádku.
Myslíte že by to mohlo být takhle před MS?
Máte někdo podobné zkušenosti. ![]()
@Ahojdamartina píše:
Ahoj holky,
Moje dcerka 18 let si asi cca přes týden stěžuje na bolesti hlavy, bolesti hlavy byly i v minulosti společně s třesem v obou rukách ale to ještě někdy přetrvává, K bolesti hlavy kterou má občas se přidává i nevolnost jeden den mi zdědila že se nemohla dokoukat na film, prý se jí udělalo nevolno a dnes ráno měla průjem byla 3 na záchodě a teď už je v pohodě, ráno ji i bolela hlava, krevní testy jsou v pořádku.
Myslíte že by to mohlo být takhle před MS?
Máte někdo podobné zkušenosti.
Ještě dodám že byla jeden den taková unavená, dopoledne polehavala, nesmrká nic, covid nemáme, po těle má takové fleky ale to je prÿ v pohodě, někdy i bušení u srdce.
@Nejmm To spíš ne, covid jsme z největší pravděpodobnosti neměli, ale ještě něco k MS nikdy tyhle potíže před MS neměla jediné bolest hlavy ![]()
@bublinek Třes má někdy pořád, a byly jsme cca tak před 2 měsíci u Dr.
@Cattus
Mají, ale u nich si nejsi jistá jestli to je psychikou nebo ne ![]()
Nemůže to být migréna? Některé ženy uvádějí migrénu trvající i týden v kuse…já na migrény trpěla a vždy to byla bolest hlavy, špatné vidění, zvracení, bolest v rukach a nohách…zkusila bych radši neurologii třeba vám pomůžou