Tlak na hrudi, průdušky

Anonymní
16.3.21 00:29

Tlak na hrudi, prudusky

Dobrý den,
Už týden a půl mě bolí v krku a mám tlak na hrudi, tudíž se mi obtížně dýchá. Dnes jsem byla u doktorky a ta řekla, že mám jen lehce červený krk a hrud me boli z toho, že ležím. Ale nemyslím si že to je z toho. Přes den je to většinou v pohodě a potom k večeru je ta bolest na pruduskach strašná. Pri nádechu me tam lechta a jak kdybych na hrudi měla kámen. Do toho me pálí v krku a jazyk, pritom uz pres ten týden piju čaje a cucam pastilky. Mandle mám červené, s červenými zilkami. Budu moc ráda za odpoved. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
16.3.21 00:55

No mohla te poslat na plicní, i když v dnešní době je to spíš rizikové někam chodit. Taky mě teď asi týden bolí na hrudi, ale nic mi jinak neni. Já osobně to pripisuji vlivu nošení respiratoru i venku. Nebo i tomu že pomalinku začíná období alergií (teď plísně, trávy,…)

• Citovat
  • Upravit
1203
16.3.21 02:19
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Už týden a půl mě bolí v krku a mám tlak na hrudi, tudíž se mi obtížně dýchá. Dnes jsem byla u doktorky a ta řekla, že mám jen lehce červený krk a hrud me boli z toho, že ležím. Ale nemyslím si že to je z toho. Přes den je to většinou v pohodě a potom k večeru je ta bolest na pruduskach strašná. Pri nádechu me tam lechta a jak kdybych na hrudi měla kámen. Do toho me pálí v krku a jazyk, pritom uz pres ten týden piju čaje a cucam pastilky. Mandle mám červené, s červenými zilkami. Budu moc ráda za odpoved. Děkuji

Zdravim, mno…a test na COVID jste absolvovala? Protoze jako by jste popsala presne muj prubeh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.21 14:19

@Angie87 ano negativní

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat