Divné sny o dětech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Je tady někdo, kdo se „vyzná“ ve snech. Případně měl podobnou zkušenost?
Věřím, že naše sny něco znamenají. Ne, že bych si každý sen nějak vykládala, ale poslední dobou se mi zadávají opravdu zvláštní sny a tak přemýšlím, co by mohli znamenat…
1. V pondělí to byl sen o tom, jak jsem se potkala s mojí babičkou na náměstí, ona vezla kočárek s dvojčaty. Řekla mi, že je někomu hlídá, ať si klidně taky povozim. Když jsem vozila kočárek, tak mi zvonil mobil. Byla to babička, prý už je doma a zapomněla, že mi „půjčila“ děti. Ale prý se nemám strachovat a o děti se mám hezky starat. Jejich maminka je prý už nechce. Pak jsem jenom v rychlosti viděla sama sebe, jak se snažím přijít na to, jak se pečuje o dvojčata.
2. Dneska v noci se mi zdálo něco podobného. Vydávala se moje teta, na svatbě zkolabovala a jak tam ležela z ničeho nic ji vyrostlo bříško. V nemocnici porodila a zemřela. Její přítel nám dovezl domu jejího syna a řekl, že to nezvládne a zmizel. A tak jsme se o něj starali. Tedy převážně já… A ted se ptám, zda tyhle sny mají nějaký význam, protože mi to přijde docela zvláštní, jak v každém snu „dostanu“ cizí dítě.![]()
Dle snáře pozitivní věc. Nějaká příjemná věc. Nutně nemusí souviset s dítětem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě se zdá již několik let třeba jednou za čtvrt-půl roku o tom že jsem svědkem letecké katastrofy, vidím padat a vybuchovat letadlo, pokaždé jinde, za jiné situace..Strach z létání nemám ani tomu nepředchází katastrofické filmy.Nevěřím že je to náhoda ale ani nevím co to znamená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oplatečka píše:
Mě se zdá již několik let třeba jednou za čtvrt-půl roku o tom že jsem svědkem letecké katastrofy, vidím padat a vybuchovat letadlo, pokaždé jinde, za jiné situace..Strach z létání nemám ani tomu nepředchází katastrofické filmy.Nevěřím že je to náhoda ale ani nevím co to znamená
Taky se mi casto zda o letadlech. I o vytazich a o tom, ze mam bud dite nebo nejaky zvíře a zapomenu ho krmit. Taky nevim, co to znamena, ale zda se mi to porad dokola. Hlavne se opakujou ty vytahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Je tady někdo, kdo se „vyzná“ ve snech. Případně měl podobnou zkušenost?
Věřím, že naše sny něco znamenají. Ne, že bych si každý sen nějak vykládala, ale poslední dobou se mi zadávají opravdu zvláštní sny a tak přemýšlím, co by mohli znamenat…
1. V pondělí to byl sen o tom, jak jsem se potkala s mojí babičkou na náměstí, ona vezla kočárek s dvojčaty. Řekla mi, že je někomu hlídá, ať si klidně taky povozim. Když jsem vozila kočárek, tak mi zvonil mobil. Byla to babička, prý už je doma a zapomněla, že mi „půjčila“ děti. Ale prý se nemám strachovat a o děti se mám hezky starat. Jejich maminka je prý už nechce. Pak jsem jenom v rychlosti viděla sama sebe, jak se snažím přijít na to, jak se pečuje o dvojčata.
2. Dneska v noci se mi zdálo něco podobného. Vydávala se moje teta, na svatbě zkolabovala a jak tam ležela z ničeho nic ji vyrostlo bříško. V nemocnici porodila a zemřela. Její přítel nám dovezl domu jejího syna a řekl, že to nezvládne a zmizel. A tak jsme se o něj starali. Tedy převážně já… A ted se ptám, zda tyhle sny mají nějaký význam, protože mi to přijde docela zvláštní, jak v každém snu „dostanu“ cizí dítě.![]()
@Oplatečka píše:
Mě se zdá již několik let třeba jednou za čtvrt-půl roku o tom že jsem svědkem letecké katastrofy, vidím padat a vybuchovat letadlo, pokaždé jinde, za jiné situace..Strach z létání nemám ani tomu nepředchází katastrofické filmy.Nevěřím že je to náhoda ale ani nevím co to znamená
@Russet píše:
Dle snáře pozitivní věc. Nějaká příjemná věc. Nutně nemusí souviset s dítětem.
to je hrozny tohleto, musis za psychiatrem at te poradne prohledne, zajdi take za psychologem a ke kartarce, nech si udelat detailni rozklad z kavove sedliny, nech si vylozit karty a zkus at se koukne do kristalove koule., co te ceka.
Psychiatr ti predepise prasky, doporucuji lety proverene valium, lupnes si par tablet hned jak vstanes, zapij to vajecnym likerem a pak to zalej redbullem.
Na sny zapomenes a v hlave budes mit hezky cisto a vysmyceno, cele dopoledne budes makat a bzucet jak pilna vcelka.
Dnes je nastesti k dospozici leku dost, rispen, zoloft, a spousta silnejsich
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karolinka99 píše:
to je hrozny tohleto, musis za psychiatrem at te poradne prohledne, zajdi take za psychologem a ke kartarce, nech si udelat detailni rozklad z kavove sedliny, nech si vylozit karty a zkus at se koukne do kristalove koule., co te ceka.
Psychiatr ti predepise prasky, doporucuji lety proverene valium, lupnes si par tablet hned jak vstanes, zapij to vajecnym likerem a pak to zalej redbullem.
Na sny zapomenes a v hlave budes mit hezky cisto a vysmyceno, cele dopoledne budes makat a bzucet jak pilna vcelka.
Dnes je nastesti k dospozici leku dost, rispen, zoloft, a spousta silnejsich
Vidím že máš spoustu zkušeností s různymi preparáty a praktikami. Tak děkuji za rady, určitě vyzkouším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oplatečka to je ale ironie ze, ta odpoved na karolinku 😁
Mě se taky zda o detech, o tehotenstvi a porodu ktery ale nekonci, nikdy se nestihne dite narodit, probudim se…rikam si ze je to tim ze moje predstavivost mi neumozni videt to dite, protoze nikdo nevi jak bude vypadat. Jinak touha po materstvi
. Pokud pominu materstvi s moznosti adopce tak Ty budes asi otevrena novym moznostem, a muze te potkat neco noveho necekaneho. Treba i nova nabidka prace, a bude to do zacatku velka naloz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pennya píše:
@Oplatečka to je ale ironie ze, ta odpoved na karolinku 😁
Mě se taky zda o detech, o tehotenstvi a porodu ktery ale nekonci, nikdy se nestihne dite narodit, probudim se…rikam si ze je to tim ze moje predstavivost mi neumozni videt to dite, protoze nikdo nevi jak bude vypadat. Jinak touha po materstvi. Pokud pominu materstvi s moznosti adopce tak Ty budes asi otevrena novym moznostem, a muze te potkat neco noveho necekaneho. Treba i nova nabidka prace, a bude to do zacatku velka naloz.
Já nejsem ta šílená co se jí zdá o dětech, já jsem ta šílená co se jí zdá o letadlech
Ale obě dvě jsme prý zralé na psychiatra a na prášky tak je to vlastně jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pennya Ja jsem ta šílená, co se ji zda o dětech
sice zatím rodinu neplánujeme, takže to nemůže byt z touhy po miminku apod. Ale ve snář jsem takový sen nenašla, tak jsem si říkala, ze se zeptám tady, jestli se tím někdo nezabývá
a ejhle… Podle @Karolinka99 jsem totálně vyšinuta.
no nic, jdu si pro ty prášky… A nebo se rovnou nechám zavřít do blázince
hezky den holky
a tobě @Russet za odpověď jak říkám ja v snáři nic nenašla ![]()
- Citovat
- Upravit
Vidět ve snu cizí děti znamená dobro. Věští to příchod dobrých časů, v nichž bude naděje něco dokončit nebo ještě lépe a dobře udělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit

2. Dneska v noci se mi zdálo něco podobného. Vydávala se moje teta, na svatbě zkolabovala a jak tam ležela z ničeho nic ji vyrostlo bříško. V nemocnici porodila a zemřela. Její přítel nám dovezl domu jejího syna a řekl, že to nezvládne a zmizel. A tak jsme se o něj starali. Tedy převážně já… A ted se ptám, zda tyhle sny mají nějaký význam, protože mi to přijde docela zvláštní, jak v každém snu „dostanu“ cizí dítě.