Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Když je jim zima, scvrknou se jim do těla
zeptej se chlapa, vysvětlí ![]()
Mě jen vyplašilo že to měl v noci aji ráno. Ještě doplním že mame problem s kakanim a kdyz jsme zavedli rourku tak je mel normalni ale jak jsem ji vytahla tak se zase zmensili. Vystrasilo me to jestli ho to neboli a co to je
To je normální, to uvidíš ještě mockrát a určitě ho to nebolí ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, možná bude muj dotaz hloupy, ale mam prvni miminko a nevim jak co ma byt. Mame 5 tydnu, celou dobu jsme meli normalni “svisle” kulky, ale v noci u přebalování jsem si všimla že je má jakoby “scvrklé” a uplně nahoře, že už mu jakoby nevísí jako vždy. Nevím jak to pořádně popsat. Co by to prosím mohlo být?
Máš taky kulky? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, možná bude muj dotaz hloupy, ale mam prvni miminko a nevim jak co ma byt. Mame 5 tydnu, celou dobu jsme meli normalni “svisle” kulky, ale v noci u přebalování jsem si všimla že je má jakoby “scvrklé” a uplně nahoře, že už mu jakoby nevísí jako vždy. Nevím jak to pořádně popsat. Co by to prosím mohlo být?
Zanech toho mateřského plurálu… ![]()
Je to naprosto normalni, ale tvuj matersky plural v kombinaci s kulkama moc ne ![]()