Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Alkata píše:
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!
Byl v kleci, takže na to neměli co říct, nebo prostě oněmněli..Jindy jsem s ním jezdila za krkem pod vlasama, nebo spal v kapuci ![]()
Ale dneska už bych to doma taky nechtěla, bylo mi dvacet ![]()
@Windy to je dobře, oni jsou potkani společenská zvířata a mají být ve smečce..
Já jednou viděla v metru chlapa s malým kůzlatkem v náručí. Já vezla židli. ![]()
@Alkata píše:
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!
Tak zaprvé, nepíše o kryse ale o potkanovi. Za druhé, se zvířata běžně v MHD převážejí, pokud neporušují pravidla (tj. nejsou v tašce/kleci např.).
@aiwwa píše:
Já jednou viděla v metru chlapa s malým kůzlatkem v náručí. Já vezla židli.
To fakt? To muselo být ňuňu.
Já potkala miniprasátko. ![]()
já jednou vezla metr a půl velkého medvěda pro dceru kamarádky k narozeninám, podotýkám že měřím něco málo pod 170cm takže to bylo trošku náročně
nic moc divného to zas tolik není, ale pohledy lidí když jsem si ho posadila na klín a nebyla přes něj skoro vidět byli vtipné ![]()
@Wani píše:
To fakt? To muselo být ňuňu.Já potkala miniprasátko.
já nejdřív myslela, že je to štěně
Já si pamatuji, že do saliny suverénně pár nastrkal velký jídelní stůl, prisoupli ho k předním sedackam a posadili se k tomu stolu. ![]()
@zrnko píše:
Co nejdivnejsiho jste viděli lidi převážet v MHD nebo dopravních prostředcích obecně? Nebo sami převáželi.
Já jednou nejakou sedačku v tramvaji
Jen pro pobavení. Potřebuju zrovna nějaké 2m dřevěné hranoly, ale je mi blbé to rvát do autobusu
Klec velkou na fretku..a nedavno jsem videla dva dny po sobe ze stejne stanice ve stejnou dobu slecnu co vlacela torzo kancel zidle a plno tasek s rozlamanymi kramy..podle mela nejaka obsese..
@Windy potkan je dobrej, zvlášť když je v kleci něho přepravce, ale je jela v tramvaji s chlapem co měl tak metroveho hada jen tak kolem krku
mě by to až tak nevadilo, ale ostatní se moc netvářili, ale chlap měl kolem sebe aspoň dost slušný osobní prostor, což by se v tomhle počasí mohlo hodit ![]()
kamarádce jsme ke dvacátým narozeninám nafoukli 100 ks balonků, 2 praskli, ale těch zbylých 98 ks jsme navázali na provázek a odtáhli do kavárny a ona s nimi odtud jela večer trolejbusem
nejdřív se teda řidiče zeptala, ten se tomu zasmál a pustil je dovnitř
a jedna cestující si chtěla jeden vzít a i ho dostala ![]()
U nas jezdil pan s kavkou.
Mladez s potkanem jsem taky potkala.
A nedavno jsem na svatbu vezla velkej balonek ve tvaru srdce s holubickama. Samozrejme nafouklej heliem. Lidem to aspon po rano zvedlo naladu ![]()
Taky přihodím příhodu. ![]()
V metru si proti mně sedl bezdomovec. Byl to moc usměvavý pán, který s sebou vláčel hromadu tašek. Vybavuju si z jeho výbavy třeba tu klasickou vietnamskou kostkovanou tašku a taky výraznou leopardí kabelku. A ten pán se na mě zazubil a povídá mi „Hezká kabelka.“ No… a už jsem si ji nikdy nevzala. ![]()
Díky za super téma, baví! ![]()
Monika
@Kriss Tina Jéééžiši, tak to už by se nelíbilo ani mě. Někde v přepravce ok, ale takhle..no fuj ![]()
Já jako neřidič převážím dost netradiční a objemné věci často, ale asi nejpozoruhodnější úlovek byl nerezový dvoudřez, který objel celou Prahu + Prahu-západ, vláčen o berlích ![]()