Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Co nejdivnejsiho jste viděli lidi převážet v MHD nebo dopravních prostředcích obecně? Nebo sami převáželi.
Já jednou nejakou sedačku v tramvaji ![]()
Jen pro pobavení. Potřebuju zrovna nějaké 2m dřevěné hranoly, ale je mi blbé to rvát do autobusu ![]()
Jednou jsem vezla vánoční stromek. Nepřišlo mi na tom nic divnýho, jen ty pohledy na mě ![]()
Já divného nevezla asi nic, ale jednou sem jela s chlapem co měl tak Mega nákup že se při vstupu a výstupu musel několikrát otočit, aby všechny ty tašky nanosil a vynosil dovnitř a ven, že mu ten řidič skoro zavřel a ujel než to vytahal ven
s těma 2m hranolama nevím, ale možná tě s nima ani do MHD nepustí, kdyby musel prudce zastavit apod mohl by se o to někdo zranit ![]()
Vezla jsem v tramvaji pětilitrovou sklenici a v ní dvě obrovské zlaté závojnatky. Dost lidí se mě ptalo, jestli si vezu večeři. ![]()
2 metry jsou v pohodě, vezl jsem v tramvaji 3m dlouhé trubky a to už byla docela legrace se s tím vymotat, ale dalo se.
což o to, lidi si mhd vozí plno věci. horší je, kdyz jsou divni sami, zapachaji, a neberou ohledy na ostatní. tuhle do tramvaje přistoupili dva podnapili mladíci s mega reprobednou, a začali si tam dělat diskotéku. ![]()
My jednou chteli vezt tramvaji postel, sice trochu rozebranou, ale porad postel. Pak jsem koukla do prepravniho radu a zjistila, ze se to nesmi ![]()
Pravidelne vozím v autobuse menší nákupy z ikey a lidi se na té lince ani nedívají divne, delá to víc lidí.
@Černá vdova píše:
Vezla jsem v tramvaji pětilitrovou sklenici a v ní dvě obrovské zlaté závojnatky. Dost lidí se mě ptalo, jestli si vezu večeři.
Já když se stěhovala od ex přítele sbalila jsem si pár nejdůležitějších švestek a klec s potkanem ![]()
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!
@Windy píše:
Já když se stěhovala od ex přítele sbalila jsem si pár nejdůležitějších švestek a klec s potkanem
Muj otec kdysi davno prevazel tramvaji nejakou slabsi hlinikovou trubku asi 2 metry dlouhou.
Drzel ji svisle vedle sebe. A jak pristupovali lidi, tak se ji chytali jako tyce na drzeni. ![]()
Já ještě jako bezdětná vezla kamarádce přes celou Prahu kočárek. Pro miminko jsem v něm měla medvěda jako dárek. No pohledy lidí, co nakoukly do korbičky, aby mi omrkli dítě byly k nezaplacení
![]()
@Hroznej puberťák píše:
2 metry jsou v pohodě, vezl jsem v tramvaji 3m dlouhé trubky a to už byla docela legrace se s tím vymotat, ale dalo se.
Tak tos' je měl asi na zemi, nebo přes 10 sedaček či couhajici z okynka ? ![]()
@Alkata píše:
Fuj a to te s tou krysou pustili do MHD?!
Furt lepsi nez muj blijici pes. ( tasku a hadry jsme meli nachystané). Nějak jsme se na veterinu dostat museli a když se mu holt dela v buse zle… ![]()