Divné znaménko - strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.20 21:08

divné znaménko-strach

Dobrý večer, dnes jsem si u syna pět let všimlaa znaménka na krku.|Znaménko je malé, tvar je symetrický, ale na něm několik malích drobných černých vystouplých teček. Zítra se chytám na kožní, ale jsem dost vyděšená a nemůžu usnout.|Nemá někdo prosím podobou zkušenost? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22830
30.7.20 21:33

Neboj, určitě to bude v pořádku. Holce teď také skákají pihy rychlostí blesku jak roste. A jak píše @Maja25 já mám také různé pihy a výrustky a vše v pořádku.
Jdi v klidu spát :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 21:39

Piju tam má další dobu, ale ty drobné tečky na ní nebyly. Doufám že to opravdu bude vpořádku, ještě jsem nic podobného neviděla. přidala bych foto, bohužel je to rozmazané a nedaří se to kvalitně vyfotit.

• Citovat
  • Upravit
4523
30.7.20 21:43

Byla bych v klidu. Já mám jedno znaménko velké, plné malých černých tecek. Dle kožní je zcela v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9654
30.7.20 21:53

Syn má podobné znaménko na zádech. Minulý týden zkontrolováno na kožním a ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.20 21:56

Mam jedno velky znaminko, vystouply, ruznobarevny, dle kozarky naprosto v poradku. ;) Kazdy rok chodim na kontrolu, pro klid duse.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.20 22:18

Hrozně moc Vám všem děkuji…snad i u syna bude vše vpořádku…trošku mne uklidnilo, že to tak má i někdo jiný a je vše vpořádku. Mohla bych být prosím tak troufalá a nemohl by mi někdo prosím přidat fotku podobné pihy, abych viděla zda se podobá te synovo? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2
1.8.20 00:55

Tak co? Byli jste u kozni? Jak ja tyhle obavy chapu…za posledni rok jsem si prosla se znaminky peklickem. Uz mam tri venku, posledni ted v dubnu. A to bylo dle internetu ukazkove melanomove - centimetrovy utvar slozeny z 5 samostatnych znamenek z nich kazde hralo vsemi barvami od svetle hnede po cernou. Mela jsem jit v unoru na ko po pul roce a diky korone to neslo. Tak jsem pres kamaradku konzultovala online s lekari z jedne prazske kliniky a ti rekli hned ven. Za tyden jsem lezela na salea i ten co to vyoperovaval byl presvedcen o prusvihu. Tri tydny cekani na vysledky histolky a voala ono dobry :) Teda…byl to v jejich doktorske hatmatilce nejaky fibro cosi, z nehoz by v budoucnu v urciten procentu rizika mohl byt melanom, ale jen mozna. Takze kdyz tohle bylo ok, verim ze i u synka. Ale uplne ten strach chapu, ja byla v kvetnu na celotelovem screeningu znaminek ted uz tu zas nad kazdym silim (mam jich asi milion a snad co tyden nekolik novych- buh vi proc). Vsechno je dobre, ze ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí