Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jestli ho bolí hlava tak mu na noc klidně něco dej (našim děckám skvěle zabírá nurofen ) ať se klidně vyspí.
Příspěvek upraven 28.07.20 v 19:52
Já bych dala, sama když mám bolest tak si dám nějakej lék, s detma to dělám stejně.
Já přes den zvýšenou teplotu nesrážím, pokud není vidět, že je dítěti fakt zle. Ale na noc pak dávám i při zvýšené teplotě, protože se aspoň pořádně prospí. To samé, když jsou nějaké menší bolesti.
Já dávám na noc sirup i když „jen“ rostou zuby. I dítě se musí pořádně vyspat aby mu bylo lépe. ![]()
DĚKUJI VŠEM sirup jsem dala a malý akorát usíná. Tak snad mu bude lépe. ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den prosím chci se zeptat syn (2 roky) je nachlazený má rýmu a vypadá že ho bolí hlava. Teplotu má zatím jen zvýšenou chci se zeptat. Když mě není dobře vezmu si paralen a do rána mi je lépe. Mohu i synovi podat třeba sirup aby se mu ulevilo? ( Sirup mám ibubrofen a čípky Panadol ). Ptám se zcela normálně tak prosím žádné urážení. Děkuji.
Synovi na tohle většinou pomohl Sinupret, ale to asi dávat až přes den. Na noc bych ten sirup dala.
Dávám na noc nurofen a i fenistil kapky na sklidnění i při rýmě. Tak ty tři první noci ať se klidně vyspí.
Dala bych za víc dní asi. Jinak jsem si zatím vystačila se sprejem do nosu a prospanem na kašel.
@Anonymní píše:
DĚKUJI VŠEM sirup jsem dala a malý akorát usíná. Tak snad mu bude lépe.
Jo, já jsem takhle jednou chtěla dceři ulevit na spaní a ulevilo se ji tak, že nespala vůbec.
Ale taky dávám něco od bolesti, jak je třeba. Já se taky jen tak netrápím
Dobrý den prosím chci se zeptat syn (2 roky) je nachlazený má rýmu a vypadá že ho bolí hlava. Teplotu má zatím jen zvýšenou chci se zeptat. Když mě není dobře vezmu si paralen a do rána mi je lépe. Mohu i synovi podat třeba sirup aby se mu ulevilo? ( Sirup mám ibubrofen a čípky Panadol ). Ptám se zcela normálně tak prosím žádné urážení. Děkuji.